Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év korkülönbség nagyon soknak számít? Lehet belőle valami?
Figyelt kérdés
18 éves lány, 28 éves fiú.
Közös érdeklődési kör, szimpátia, stb.
2023. márc. 17. 21:05
1/9 anonim válasza:
Ebben az életkor-intervallumban szerintem még viszonylag igen. A 18 éves lány esetleg egy idő után kinőheti a 28 éves fiút, bármilyen furcsának is hangozhat.
2/9 Hans Pötterman válasza:
Még most az, ahogy az első mondja
3/9 anonim válasza:
Szerintem lehet, annyira nem kiugró érték. Persze ehhez azért szükséges, hogy mindkét fél éretten álljon a dolgokhoz.
5/9 anonim válasza:
Szerintem par ev mulva tok oke lehet, ahogy a 18 eves idosebb lesz par evvel. Jelenleg gondolom eppen erettsegizik, aztan tovabbtanul, a 28 eves meg mar dolgozik egy ideje. A fiatalabbik a szuleivel lakik, az idosebbik mar onellato (vagyis annak kene lennie) .
Amikor en 24 evesen megismerkedtem a parommal, o 35 volt, es mindketten dolgoztunk, kulon eletet eltunk, fenntartottuk magunkat.
6/9 anonim válasza:
Voltam ugyan ilyen felállásban párkapcsolatban (én vagyok a lány). Őszintén szólva semmit sem számított, sehol nem tűnt fel ez a dolog. 4 évig tartott, de nem a 10 év választott el. Jelenlegi párom is 7 évvel idősebb, nekem mindig így alakult. Ez csak tőletek függ, a hozzáállásotoktól, hogy ki hol tart az életben, és merre akar tartani a továbbiakban.
7/9 anonim válasza:
A 18 éves még gyerek! 28-nál már semmi gond nincs a 10+ évvel sem.
8/9 anonim válasza:
Éljetek inkább a pillanatnak....majd alakul.
9/9 anonim válasza:
Teljesen jó. Én 29 vagyok, a barátnőm 19. Jól megértjük egymást, nagyon hasonló típusú a személyiségünk. Ő is mély gondolkodású, tudunk komoly dolgokról beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!