Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jár - e érte valami büntetés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jár - e érte valami büntetés?

Figyelt kérdés
Na szóval van nekem egy bontatlan Armani Női parfümöm amit úgy kaptam. Én mivel férfi vagyok így nem tudom használni. Ennek az ára 25.000 ft között mozog. A parfüm teljesen eredeti csomagolásban van, tehát nem hamis. Értékesíteni, eladni nem nagyon szeretném. Viszont van egy lány aki tetszik nekem és a minap említést tettem arra hogy van nekem ez a női parfüm amit szívesen odaadnék neki ingyen. Nem kérek tőle semmiféle anyagi vagy más hasznot tőle. A kérdésem az volna, hogy jár - e valami negatív következménnyel az, ha odaadnám ennek a lánynak ezt az ingyen parfümöt? Bekell - e jelenteni a NAV/Rendőrség felé? Tehát úgy értem van - e ezzel nekem elszámolni valóm a hatóság felé? Nem szeretném ha a NAV vagy a Rendőrség rám szállna. Szóval számolhatok - e azzal hogy éjjel kettőkor rám törik az ajtót a kommandósok? Köszönöm szépen a választ! Mielőtt valaki megkérdezné, mint írtam teljesen ingyen adom!!!

2023. márc. 17. 14:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
A parfüm azért elég gyakori ajándék. De ha mondjuk lenne is rá adó, az mennyi lenne? 4-5000? NAV szempontból ez totál nulla, hidd el, nem éri el az ingerküszöbüket. Meg honnan tudnának erről egyáltalán?
2023. márc. 17. 16:06
 12/23 A kérdező kommentje:
Ennek az értéke 25 ezer Ft között mozog.
2023. márc. 17. 16:54
 13/23 anonim ***** válasza:
Sokan nem ertik a viccet.. 1%-ot nem kaptam a valaszomra!!
2023. márc. 17. 16:59
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

Mi a fasz… a győri sajtmaffiás csávó 5 milliárd forint áfát csalt el, lehet kap 10 évet, de azért kivárnám a végét.

Tovább tart rád rúgni az ajtót, mint amennyit te kapnál a 25 ezer forintos parfümért. Betörnek aztán kifordulnak hogy köszi, leülted amit kellett :D

2023. márc. 17. 17:38
 15/23 anonim ***** válasza:
Hatósági kérdés miért felnőtt párkapcsolat? Ajándékozni miért hatósági ügy?,
2023. márc. 17. 17:44
 16/23 anonim ***** válasza:
94%

#16 nekem ez inkább ilyen fura rejtett incelségnek tűnik. Volt itt olyan kérdés is, hogy zaklatásnak minősül-e elhívni egy nőt vacsorázni, mert nem akar börtönbe kerülni.

Ott mondjuk gyorsan kibukott a kérdező incel mivoltja.

2023. márc. 17. 17:47
 17/23 A kérdező kommentje:
Akkor máma odaadom neki és ennek dugás lesz a vége.
2023. márc. 17. 18:33
 18/23 anonim ***** válasza:
16. Ott mar komoly pszichés szorongásos tév eszmék gyötrik a személyt.
2023. márc. 17. 18:33
 19/23 A kérdező kommentje:
Aztaaa 😲😲
2023. márc. 17. 18:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerinted egy 25 ezer forintos parfümért, lesz olyan nő aki szétteszi neked a lábad?
2023. márc. 17. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!