Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jár - e érte valami büntetés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jár - e érte valami büntetés?

Figyelt kérdés
Na szóval van nekem egy bontatlan Armani Női parfümöm amit úgy kaptam. Én mivel férfi vagyok így nem tudom használni. Ennek az ára 25.000 ft között mozog. A parfüm teljesen eredeti csomagolásban van, tehát nem hamis. Értékesíteni, eladni nem nagyon szeretném. Viszont van egy lány aki tetszik nekem és a minap említést tettem arra hogy van nekem ez a női parfüm amit szívesen odaadnék neki ingyen. Nem kérek tőle semmiféle anyagi vagy más hasznot tőle. A kérdésem az volna, hogy jár - e valami negatív következménnyel az, ha odaadnám ennek a lánynak ezt az ingyen parfümöt? Bekell - e jelenteni a NAV/Rendőrség felé? Tehát úgy értem van - e ezzel nekem elszámolni valóm a hatóság felé? Nem szeretném ha a NAV vagy a Rendőrség rám szállna. Szóval számolhatok - e azzal hogy éjjel kettőkor rám törik az ajtót a kommandósok? Köszönöm szépen a választ! Mielőtt valaki megkérdezné, mint írtam teljesen ingyen adom!!!

2023. márc. 17. 14:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%

Jájjjjjj!

És még este sincs hogy meginduljon a trollözön.

2023. márc. 17. 14:25
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Komolyan kérdeztem és értelemszerűen maga a kérdés is komoly. Nem akarom hogy valami negatív következménye legyen. Érted?
2023. márc. 17. 14:27
 3/23 anonim ***** válasza:
97%

Minden ajándékot, amit életedben adtál bárkinek is, bejelentetted valahol?

Gondolkodj már kérlek!

2023. márc. 17. 14:28
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
Úgy csinálsz, mintha a 25 ezer Ft legalább 25 milliónak felelne meg. 😅 Ha már így kiírtad ezt a kérdést... ez alapján is számon kérhet a NAV. Hogy került hozzád a parfüm? Számlád van róla? 🫢🤦‍♀️
2023. márc. 17. 14:55
 5/23 anonim ***** válasza:
97%

Tehát adsz egy nem túl nagy értékű ajándékot valakinek?

Ember, te mindne karácsonykor rohangálsz a NAVhoz vagy mi?:D

2023. márc. 17. 14:57
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
Ajajj, a múltkor adtam egy hajléktalannak egy kétszázast, de nem írtunk róla semmilyen papírt. Kezdek félni.
2023. márc. 17. 15:05
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Hat figyelj se nyugta , se szamla rizikos tenyleg .. arra gondolnek valami veszelyes parfum csempesz vagy aki a helyi maffiat szolgalja ki draga illatokkal . Ebbol razzia is lehet .
2023. márc. 17. 15:14
 8/23 anonim ***** válasza:
90%
Jesszus, ugye ez csak vicc? 😂😂😂
2023. márc. 17. 15:23
 9/23 anonim ***** válasza:
95%

Először is, be kell menned a helyi templomba, ahol áldozatott kel bemutatnod, utána el kell küldened egy varjút a karmelitába, ezután fogsz kapni a navtól egy levelet, egy nagy fekete borítékban lesz, kb 120 oldal lesz, ezt ki kell tölteni, fontos, hogy mindenhova válaszolni kell, majd ezt fel kell adni postán, ha ez megtörtént, kell rakni egy nagy tűzet a település szélén, vagy a magánudvarodon. Utána várni kell kb egy hónapot, és egy hivatalnok fog becsengetni, aki engedélyezi a parfüm ajándékként való tovább adását, de a hivatalnoknak a parfüm jelenkóri árának a 10% ki kell fizetni, illetve a nav felé ki kell fizetni az áfát.

Kb ennyi az egész.

2023. márc. 17. 15:55
 10/23 A kérdező kommentje:
Értem én hogy poénnak gondoljátok, azonban azért is kérdezem mert ugye ez parfüm és nem akarom hogy a NAV rám szálljon. De a válaszokból kiderül hogy nem lesz semmiféle negatív következménye.
2023. márc. 17. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!