Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, milyen személyiségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen személyiségű nőre vágytok?

Figyelt kérdés

Pl kalandvágyó, izgalmas, aktív, erős vagy inkább nyugodtabb, introvertáltabb, visszahúzódóbb

Szerinted amilyenre vágysz, illik-e hozzád személyiségre, vagy egy idő után kijönne, hogy nem illetek össze?

Sokszor látom férfiaknál és nőknél is, hogy az elképzelés más, mint amilyen típus mellett igazán jól érezné magát.

2023. márc. 16. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Aha aha, mindegy csak legyen kedves és szép segge
2023. márc. 16. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Szeressen, nézzen rám férfiként, csak engem akarjon. Most hogy csendes vagy nagyszájú, az mindegy
2023. márc. 16. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
42%

Intrós, aranyos, gerinces, egyszerű, jólelkű, racionális, értelmes értékrendű. Lehet takarító is, ha szereti, nem baj, ha utál főzni, stb.

...és sajnos mellmániás vagyok, nem tehetek róla, minimum B, C méret. Cserébe naponta dugás, ha előveszi. :)

2023. márc. 16. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Erősen visszahúzódó, otthon ülő, hűséges, háziasszony típus. Szexuálisan pedig egy szopásmániás ordas ribi.
2023. márc. 16. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem a domináns nők tetszenek, én introvertált vagyok. Mivel a nőn múlik mindig, hogy kit választ, így ez többnyire reménytelen felállásnak látom. Egy tutyi-mutyi hapsi vs. erős nő nem igazán tud meglenni egymással, mert aa nő extrovertált, aktív személy.
2023. márc. 16. 21:42
 6/11 anonim ***** válasza:
4%

Szelíd, intelligens, nem feminista. Elfogadja és megérti a dominanciámat. Cserébe sok törődést kap. Inkább " kislányos" alkat, nem jön be a.nagy segg vagy mell.

Szereti a.művészeteket. Házias.

2023. márc. 16. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne akarjon megváltoztatni, azért legyen velem mert azt akarja és ne azért mert érdeke fűződik hozzá. Legyen rám büszke ahogy én is rá, szeressen társaságba járni és jól kommunikáljon a barátokkal ismerősökkel.
2023. márc. 16. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Aranyos, kedves, hőséges
2023. márc. 16. 23:13
 9/11 anonim ***** válasza:
(#8) ja és, introvertált is.
2023. márc. 16. 23:14
 10/11 polarbeer ***** válasza:

Nekem a lehető legfontosabb tulajdonság, hogy természetszerető, túrázni szerető és kirándulni vágyó lány legyen.

Persze nem muszáj állandóan aktívkodni, ha csak bekuckóznánk egy hosszú filmhez, az is tökéletes!

Egyetlen red flag van nálam: a dohányzás. Részemről zéró tolerancia!

30/F

doktorandusz hallgató

2023. márc. 17. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!