Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznétek egy olyan lánnyal aki bejön nektek de Ő szerinte csak spanok vagytok?
Figyelt kérdés
Épp lakáskeresés előtt állok , van egy lány “barátom”, igazából bejön nekem, nem adtam tudtára, de sejtheti. Ő állítása szerint spanok vagyunk, nem rég ment szét a párjával, így felajánlotta, hogy 2-3 hónapig lakhatok nála, utána meglátjuk kijövünk-e hosszabb távon. Bírjuk egymás társaságát, megvan az összhang, de Ő csak “spanként” tekint rám , én eltudnék vele képzelni többet is ( akár barátság extrákkal) . Bevállalnátok így?2023. márc. 16. 07:56
11/13 anonim válasza:
Az szerintem nagyon nem lenne korrekt.. Ha már ott lakik akkor közösen fizetik az albérletet és a rezsit. Ha már fizetek (ugyan annyit) akkor ugyan olyan jogom van mindenhez. De persze az ilyen lakótárs dolgot meg kell beszélni azzal akitől bérlik (sokan meg is szabják, hogy hány ember költözhet be 1 vagy 2). Mert olyan nincs, hogy én kiveszek egy lakást és odaköltöztetem a haverom mert úgy tartja kedvem és a tulaj nem tud róla.
12/13 A kérdező kommentje:
Persze ezek lelennének dumálva, eleve a lakcím miatt is. Egyébként nem olyannak ismerem aki random faszikat visz haza minden második nap. Illetve dolgozom esténként, de ez részletkérdés.
2023. márc. 16. 14:14
13/13 anonim válasza:
A birjuk egymast es az egyutt eles egy novel kozel sem azonos.. egyutt lakni valakivel teljesen elrontja es unalmassa teszi a kapcsolatokat. Majd ra jossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!