Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak mindig az asszonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mindig az asszonyt választják, nem a másik nőt. Jól látom ezt?

Figyelt kérdés

Az esetek többségében a férfiak hiába csapják a szelet a másnak mégis az asszony mellett maradnak inkább.

Miért van ez? Ritkábban szakítanak, ritkábban válnak.

Az a baj, hogy én jelenleg ebbe reménykedem, hogy úgyse lép le a párom, ha képbe jött egy másik nő, de ő már volt, hogy lelépett egy nőtől... Csak ott súlyosabb gondok voltak, mint nálunk..

Csak úgy nagy általánosságban érdekel ezt ti hogy látjátok?

2023. márc. 15. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes belé, akkor több mint valószínű, hogy elhagy.
2023. márc. 15. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem látod jól.

Van ilyen is, olyan is.

Tömegével hallottam már olyan férfiakról is, akik elhagyták a feleségüket a másikért.

2023. márc. 15. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
A nős férfiak sosem hagyják el a felesegüket
2023. márc. 15. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Ahol pénzügyileg bonyolult lenne "szabadulni" a házasságból, ott szoktak inkább benne maradni.

Akinek a vagyonmegosztás után is megmaradna a saját ingatlana, vagy jutna annyi pénz amiből új életet tud a férfi kezdeni, tudja fizetni a gyerektartást gond nélkül, általában azok szoktak inkább válni.

Ha már pénzügyi nehézségek lennének, nincs hol laknia, nem keres eleget ha ég fizetni kell valamilyen hitelt vagy gyerektartást, akkor a többség inkább ül a meleg sz@rban, de tovább csalja az asszonyt. Inkább ez a verzió szokott előfordulni.

Az a legritkább aki "csak" a szerelem miatt hagy ott egy házasságot.

Bár sok függ attól is hogy az új nő miben tudja segíteni a férfit (pl. lakhatás).

2023. márc. 15. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Azzal vannak akit le tudnak húzni. Akár mert lakhatása van vagx mert főz mos rá a nő vagy mert anyagilag nem kell bele se adnia mint pl a mamahoteleseknél.

Nagyobb haszonlesők a pasik mint amekkora aranyásók a nők.

2023. márc. 15. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a másik nőt választotta, inkább ment csupasz seggel csak, hogy vele lehessen. Inkább enged útnak, mintsem ő hagyjon el.
2023. márc. 15. 13:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Én az anyagiakat a második helyre sorolnám, vagy lehet inkább a harmadikra. Egy férfinék sokszor egzisztenciális kérdés, hogy rendezett családi életet él-e. Ha csak sunyiban félrelép, az ebbe belefér, felvállalni a megcsaló fél szerepét, hátrahagyni a családot és új életet kezdeni, olyan képet fest, ami sokaknak nem fér bele.

Első helyre pedig a család centrikusság kérdését tenném. Sokan azért nem válnak el, mert tudják, hogy hétvégi apukák lennének és ezzel nagyon sokan nem elégednek meg.

Ezeket már csak bonyolítja, hogy anyagi értelemben minden közös és ha empatikus a férfi, akkor sok esetben nem is a saját zsebét nézni, hanem hogy otthagyná a sz*rban a feleségét és a gyerekeit, mert ő kiválóan megtud élni egyedül, de az asszony a gyerekekkel egyedül nem feltétlen.

Szóval sok összetevős ez, de én azt látom a környezetemben, hogy családosoknál már nagyon nagy húzó erő kell a szerető részéről és lökő a család részéről, hogy egy férfi kilépjen.

2023. márc. 15. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
58%

#7:

"Sokan azért nem válnak el, mert tudják, hogy hétvégi apukák lennének és ezzel nagyon sokan nem elégednek meg."

Ezt én is így gondoltam ahogy te. De! Több olyan ismerősöm is volt akinek kamasz gyerekei voltak, és erre hivatkozott amiről te is írtál.

Aztán mikor már felnőttek lettek a gyerekek akkor is folyamatosan csalták az asszonyt (nem egy ilyen jól szituált ismerősöm van), de akkor sem váltak el. Csak már nem tudtak a "gyerekekre" meg a fene nagy családcentrikusságra hivatkozni.

Ez a szöveg csak a társadalomnak és önmegnyugtatásra van, hogy az illető ne szégyellje magát, ne legyen lelkiismeret-furdalása. Közben meg évtizedekig(!) félrekefél. Nincs ezen mit megmagyarázni. Olyat is tudok aki egyébként templomba járó ember. Mindig mindenre van magyarázata amivel saját magát nyugtatgatja, hogy ő egyébként "jó ember" és családcentrikus.

2023. márc. 15. 15:03
 9/9 anonim ***** válasza:
8# Én nem mondom, hogy ez a normális, vagyis ez a jó. Csak hogy azt látom, hogy sokan tényleg ezek miatt nem akarják feladni a megszokott életüket. Nomeg a kényelem ugye... Az a legtöbb férfinél alap.
2023. márc. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!