Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene arra reagáljak, hogy a párom előző kapcsolataiban szeretett volna házasodni, családot alapítani, de velem nem?
16-os vagyok. Férjes asszony, 46 éves amúgy közgazdász.
Mint szerinted analfabéta buta lányka, drága kisfiam...
Látszik is, hogy mennyit ér egyeseknél a diploma. Mindig csak a butácskák vágnak fel vele, akinek tényleg van esze az kimutatkozik (haha, tudom nekem nincs mielőtt ellőnéd ezt a HATALMAS nagy poént :D) nem kell hozzá egy papírt mutogatnia kedves. :)
Na meg ez a lekezelősdi.. honnan tudod, hogy nem egykorúak vagy idősebb vagyok kislányom?
Mi az a "kimutatkozik"?? Ez milyen nyelven van, illetve milyen tájegységben használatos kifejezés? Nekem közgazdászként ez a szó nincs meg, biztos mert butácska vagyok:)
Te, aki a butácska kislányokat használgatod - vagy szeretnéd legalább is - biztos nem vagy velem egykorú. Gyerek vagy még, abból is a nagyképű senkiházi kisfiú fajta, akivel senki nem áll le, ezért ekézi a nőket.
Belekényelmesedett a helyzetbe, nem érzi úgy, küzdenie kellene azért, hogy megtartson. Két lehetőség van: 1. elfogadod ezt helyzetet
2. nem ugrálod körül ilyen szinten
Nyilván a 3. a szakítás, de azért én még a másodikat megpróbálnám, bár esélyes, hogy később a házasságban is így fog viselkedni.
Ha ennyire érdekel akkor a Jászságban nagyon nagyon nagyon sok ember használja ezt a szót. Sajnálatos, hogy nagy tanult lányka létedre nem ismered, de kifejthetem a jelentését, ha szeretnéd. Gyerek nem vagyok, a nagyképűt azt gratulálok eltaláltad. Panaszom nem lehet mert elég sokan leállnak velem. :)
De mégsem esett le neki, hogy szét trollkodtam a nagy agyon művelt fejét. xD Imádom az itteni “túliskolázott” nagy női közösséget, ha lenne esze nem reflektálna ilyen nyilvánvaló dologra. :)
Sajnos idáig sem ér fel egyeseknek az esze de mégis büszke mert ő egy okos büfé szakot végzett nagy tanult diplomás asszonyság. Kiderült igen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!