Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fér bele ?

Figyelt kérdés
külföldön élek ismét ...De előtt akivel volt próbálkozás .. 40 éves ,az anyjáéknál "bérelte" a felső szintet ,fizette nekik a rezsit elmondása alapján. De se hűtője nem volt fent se mosógép de még egy mikró se . TV ,bútorok voltak . Sport motór,kocsi megvolt . Viszont én úgy tudtam jól menő vállalkozó a férfi . Na akkor hogy is van ez ? Ha annyira menő és jól megy minden ,akkor nem anyámtól bérlem a felső szintet,telik egy mosógépre és nem az anyámhoz megyek le kajálni napi 5x? Nekem kicsit ellentmondásos a dolog . Konkrétan egy olyan nőt keresett magának ,akihez oda lehetett cuccolni. Én nem engedtem,porig lettem sértve ... A kérdés ... Én láttam ennyire rosszul a helyzetet ?
2023. márc. 13. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Jól láttad a helyzetet, ez azért így sántít. :)
2023. márc. 13. 09:35
 2/8 A kérdező kommentje:

" nem fér bele,bocsánat gyorsan írtam ! :)

Igen,az apróságok buktatták le :)

2023. márc. 13. 09:42
 3/8 A kérdező kommentje:
mire gondolnál még a helyemben ?
2023. márc. 13. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Arra, hogy te lennél az új anyukája, ha hagytad volna, hogy odatelepedjen hozzád.
2023. márc. 13. 09:47
 5/8 A kérdező kommentje:
gyanítottam .... köszönöm
2023. márc. 13. 09:55
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is csak arra várt, hogy mikor cuccolhat végre oda hozzád.

Nem az a fő gond ha valaki otthon lakik és fizeti a rezsi rá eső részét, hanem ha ez az illetőnek teljesen megfelel és nem is törekedik az önállósodásra.

Jól tetted kérdező, hogy nem engedted hozzád költözni.

Ez nem lett volna úgysem normális párkapcsolat mert ő nem társat akart hanem valakit akit kihasználhat.

2023. márc. 13. 10:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Vissza gondolva,igen,néha elég furcsaán viselkedett .. köszönöm szépen !
2023. márc. 13. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Anyuka kiszolgálta,rajta élősködhetett és te lettél volna a következő pótanya.
2023. márc. 13. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!