Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, vagy jogosan vagyok szomorú?
Figyelt kérdés
A héten ugye nők napja volt. Tudván hogy a páromtól úgysem kap, vettem virágot a kislányomnak is és anyukámnak is, hogy a párom adja oda nekik. Azt remélve, hogy ha látja, hogy én veszek, eszébe jut, hogy talán én is örülnék a virágnak. Aminek előtte való napokban hangot is adtam.
De hát nem így történ. Amiket én vettem, át adta anyukámnak és a lányomnak, de én természetesen nem kaptam. Ha kérdeztem miért, válasza az volt: ,,miért nem vettél magadnak is..."
"Kerek perec meg kell előtte mondani, hogy te szeretnél kapni virágot vagy valami nőnapra."
Ez annyira szánalmas. Komolyan, ennyi nem telik a férfiaktól?
2023. márc. 11. 13:46
12/19 anonim válasza:
Sokat, mert le se szar egyértelműen.
2023. márc. 11. 13:50
13/19 anonim válasza:
Közben jó pár pasi vett volna virágot... Csak valahogy ők nem kellettek. Akkor meg ne hisztizz. Te ezt a csomagot választottad.
2023. márc. 11. 14:41
14/19 anonim válasza:
Kérdező.. ezt választottad a sok közül, ez kellett neked. Akkor most mégis mit rinyálsz? Te csináltad magadnak a bajt. Ha tetszik, ha nem ez az ember már örökre az életedben marad mert van egy közös gyerek nem úgy mint fiatal korban, hogy szakítok és az életben nem találkozok vele többet..
2023. márc. 11. 14:44
15/19 anonim válasza:
Nem veszed észre, hogy direkt csinálja? A kertből szedésnél egy majomnak is egyértelmű lenne. Ő ilyen macsó kérdést csinál ebből. Mivel követeled, annál inkább nem ad. Elhiszem, hogy rosszul esik, de most őszintén, ha felszólításra levágott volna neked egy szálat, az jól esne? Becsípődött nálatok ez a virág kérdés. Azt nézd, hogy a hétköznapokon milyen ember, hogy bánik veled. Ha rendben van, akkor engedd el ezt a virág kérdést, ha nincs, akkor meg a pasit 🤷🏼♀️
2023. márc. 11. 14:49
16/19 anonim válasza:
Írta utolsó, hogy amúgy se figyelmes. El kell hagyni azt jól van.
2023. márc. 11. 14:51
17/19 anonim válasza:
Te minek veszel neki ajándékot? 🤔
2023. márc. 11. 16:47
18/19 anonim válasza:
A hóvirág védett, de a virágbolt tele van virággal, ami nem az. Ha boldoggá akarna tenni, odatalálna, de nem akar. Ezen kellene elgondolkodnod.
2023. márc. 11. 19:25
19/19 anonim válasza:
"Java részt az én bevételemből élünk.
Én minden alkalomra adtam neki, szülinap, névnap, karácsony, Mikulás, évforduló. Ő soha semmit. És kicsit fáj..."
Nem szeret, nem tisztel, csak kihasznál. Miért jó ez neked? És még fáj is? De még nem eléggé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!