Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjzett nőként , hogyan kellene helyesen reagálni ha egy szintén nős férfi bókol?
Figyelt kérdés
Hogy ne legyek bunkó,de azért bátorításnak se érezze. Egy félig molyogva mondott köszönöm jó lehet erre a helyzetre?2023. márc. 10. 17:11
11/15 A kérdező kommentje:
Lezajlott a szitu valóban,annyival letudtam, hogy köszönöm szépen, csakhogy utána még "kedvesebb" lett.Aztán gondolkoztam, hogy lehet mást kellett volna reagálni. Amúgy csak annyit mondott, hogy aranyos vagyok és szép a szemem meg a hajam.
2023. márc. 10. 20:23
12/15 anonim válasza:
Tetszel neki, csak lassabban, egyre növeli az adagot, úgyhogy nyugodtan minimalizáld vele a csevejt, vagy mondd meg neki, hogy neked zavaróak a bókjai.
13/15 anonim válasza:
Én is szoktam mondani,hogy annyiraaaa széép vagy...
Csak nálam ez olyan,mint a Jó reggelt! 😂
14/15 anonim válasza:
Nem kell megköszönni semmit.
Én egy egykedvű "oké, értem"-mel elintézem, és megyek a dolgomra - ezzel nem tudnak mit kezdeni.
A mosoly és köszönöm = bátorításnak veszik és az egójukat növeled. Nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!