Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjzett nőként , hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjzett nőként , hogyan kellene helyesen reagálni ha egy szintén nős férfi bókol?

Figyelt kérdés
Hogy ne legyek bunkó,de azért bátorításnak se érezze. Egy félig molyogva mondott köszönöm jó lehet erre a helyzetre?
2023. márc. 10. 17:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Köszönöm a kedves bókot kedves József. És már másra is tereled a témát.
2023. márc. 10. 17:12
 2/15 anonim ***** válasza:
47%
"Köszi, de megkérnélek, hogy a jövőben tartózkodj a bókokkal, nincs rájuk szükség, a férjem eleget dicsér!"
2023. márc. 10. 17:14
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

"Köszönöm."

Ennyi.

Nem kell ebbe semmit sem belelátni, nem a kezedet kérte meg, de még csak viszonyra való felhívásnak sem minősül.

2023. márc. 10. 17:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit mondott...
2023. márc. 10. 17:24
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Legyel paraszt, azt nem fogja félreerteni.
2023. márc. 10. 17:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Akivel eleve jo viszonyban vagyok, annak megkoszonom siman, nem szoktam pnalesokkel joban lenni, szoval akik bokolnak, altalaban hatso szandek nelkul teszik. En is bokoltam mar ferfi haverkolleganak, semmi nem volt benne, nem vette jelnek.

Akikkel nem vagyok jo viszonyban, nem is beszelgetunk, csak valamit odavet, arra siman forgatom a szemem, ha olyan a helyzet. Kivetel ha valami random ember, akivel aznap talalkozom eloszor es utoljara, akkor is megkoszonom es ennyi.

2023. márc. 10. 17:38
 7/15 anonim ***** válasza:
26%
Lehetsz bunkó is, tedd helyre!
2023. márc. 10. 17:46
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
De nem értem, ha már lezajlott a szitu arra már reagáltál valahogy, nem? Vagy elfutottál? Ha meg többször előrordult vagy fog akkor meg nyilván akar valamit szóval ott nem kell finomkodni, hanem helyre tenni. Ha végig mosolyogsz meg cukizol akkor bátorításnak gindolja, szal vagy egy határ ami belefér van ami meg nem. Te húzod meg.
2023. márc. 10. 18:01
 9/15 anonim ***** válasza:
71%
"Köszönöm, kedves vagy" Ennyit szoktam mondani, ha flörtölni próbál, akkor meg normálisan, de határozottan emlékeztetem, hogy foglalt vagyok, vegyen vissza.
2023. márc. 10. 18:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha köszönöm helyett azt mondod, hogy "tudom", utána nem fog többet bókolni, nem szeretik, ha van önbizalmad, és nem ők kontrollálják.
2023. márc. 10. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!