Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők számára vonzó, ha egy férfi ült börtönben?
Figyelt kérdés
Mondjuk bankrablásért, és nem ölt meg senkit.2023. márc. 9. 10:16
21/27 anonim válasza:
Nem vonzó maga az a tény, hogy volt börtönben. Volt ilyen szeretőm, pont azt tette amit fent írtál. Ha nem tudok róla mástól, észre se vettem volna, hogy ilyen múltja van. Teljesen normálisan viselkedett velem, bár nem voltunk egy pár, de tisztelettel beszélt velem és odafigyelt rám. Mindig is figyelembe vettem azt a tényt, hogy valaki, ha ilyen dolgot tesz, annak komoly előzményei vannak gyerekkorból, ettől még nem jó amit tett, de meg is bűnhődött a tettéért. Empatikusabb szemléletű vagyok az átlag embernél.
23/27 anonim válasza:
Most a Whiskis rablóra célzol? Úgy látszik, ő megjavult.
24/27 anonim válasza:
Igen szeretem a borton viselt pelenkat hordo (annyit szexeltek benne mas cellatarsak) pasikat.
Ja nem.
26/27 anonim válasza:
Jézusom, dehogy jönne be olyan pasi. Számomra inkább szégyen lenne.
27/27 anonim válasza:
Amíg fehér ember addig elnézek meg izgulnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!