Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ez egy elvont, "tételezzü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ez egy elvont, "tételezzük fel" jellegű kérdés! Ha szingli vagy, az ideális a kérdés szempontjából; ha nem vagy szingli, válaszolj úgy, mintha az lennél épp! Kit választanál, Ákost vagy Ádámot? (Kitalált nevek kitalált személyekre.)

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy a jóslás lehetséges, és ismersz egy személyt, aki fixen a jövőbe lát, már sok minden valóra vált amit mondott, és még semmi olyat nem mondott, ami nem vált valóra. (Nem vagyok ezoterikus amúgy, csak akarok egy ilyen gondolatkísérletet, egy olyat, amihez az kell, hogy fixen lehessen előre tudni a jövőt.)

Na, és megmondja neked ez a jövőlátó, hogy 2 férfivel fogsz találkozni, az egyiknek Ákos lesz a neve: jóképű, sármos, dúsgazdag, jó testű, lovagias. A másik neve Ádám lesz: muszáj spórolnia, hogy hó végén kijöjjön a pénzéből, a teste edzésért kiált... Emellé illem tanulása is ráférne. És mindkét férfi, Ákos is meg Ádám is vonzódni fog hozzád, mikor megismered őket, festi le a jövőt a jós.

Eltelik 1 hét, megismered Ákost, rá 3 napra Ádámot is. Mindkettővel elmész 1-1 randira kezdetnek. Valóban olyanok, mint amilyennek a jósnő lefestette őket. És valóban mindkettőnek nagyon tetszel!

Ákos olyan helyekre visz, ahová nem jutnál el nélküle, mert vagy nem telne rá, vagy sajnálnád a pénzt rá. Úrinőként bánik veled, és minden nő megfordul utána, hogy milyen jó pasi.

Ádám bár nem rossz, van egy kiállása, és egész okos is, de valahogy olyan csiszolatlan, és sokkal "rosszabb parti", mint Ákos.

Ezen a ponton a nők 90%-ának nem lenne kérdés, hogy Ákost választod párodul, és Ádámmal abbahagyod az ismerkedést.

Igen ám, de a jövőlátó figyelmeztet:

Mához 2 évre teljesen más lesz a helyzet.

Ákos addigra elveszíti vagyonát, pocakos lesz. Belső értékei megmaradnak, lovagias marad.

Ádám viszont 2 év múlva ilyenkor edzett testű lesz, megszedi magát anyagilag, minden évben a trópusokon fog telelni, mert hogy karriert vált, és olyan munkája lesz, ami ezt megengedi neki. Az illem pedig rá fog ragadni az új környezetben, amely körökben mozogni fog.

Ekkor elgondolkodsz...

Válasszam most a szinte tökéletes Ákost, tudva, hogy 2 év múlva ilyenkorra lejjebb kell adni ebből a pompából, de ha most megszeretem, akkor ez nem számít? Ha most jó, élvezzem ki? Lehet meg se éri a kapcsolatunk a 2 évet, miért ne élvezhetném a társaságát most?

Vagy válasszam Ádámot, aki most ugyan nem rossz, de nem is olyan jó, viszont ha összejövök vele és megszeretem, és kitartok mellette és türelmes vagyok, akkor arany jövő elé nézek mellette?

2023. márc. 8. 10:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ákost választom és egy év után szakítok. XD
2023. márc. 8. 10:44
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Ákos.
2023. márc. 8. 10:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ádám.
2023. márc. 8. 11:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

És mi rá a garancia, hogy Ádám esetében tartós lesz a kapcsolat?Mert azt értem, hogy ő 2 éven belül 180 fokos fordulatot vesz, na de ő utána meddig folytatná a kapcsolatot?Mert ugye egyik kapcsolatot sem garantálta senki.

Az sem jó üzlet, ha 2 éven átküzdöd magad, megváltozik pozitív irányba az embered, majd szét is mentek legkésőbb a következő egy éven belül.

2023. márc. 8. 11:14
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Ennyi infó alapján Ákost biztosan nem választanám. Én hosszútávra tervezek, és ha tudom valakiről, hogy biztos le fog süllyedni, akkor inkább kihagyom.

Ádámot választanám, amennyiben a jósnő jóslatán kívül én magam is meglátom benne a fantáziát, és meg tudom szeretni. Merthogy csak úgy 2 év alatt a semmiből nem lesz valakiből egy gyökeresen más ember. Tehát, ha most nem is olyan sikeres, akkor is látszódnia kell a potenciálnak, hogy képes sikeresebb lenni.

2023. márc. 8. 11:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ákost, mert ha úgy is engem választ, hogy bárkit megkaphat, akkor nem csak beéri velem, ahogy esetleg Ádám teszi.
2023. márc. 8. 11:17
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

1. nem érdekel a jövőm, nem megyek jóshoz. Oké, ez a szituáció megkerülése, de na, ezt azért érdemes jelezni.

2. Ha Ádám a legelejétől kezdve nem volt szimpi, el se megyek vele randira, de mindegy.

3. Azt választom amelyiket vonzónak találom. Te nagyon ráfókuszáltál az anyagiakra, na ez pont nem érdekel.

Leírtad, hogy Ákos jól bánna velem. Nem a pénzévle, hanem a belső tulajdonságai jók. Egy kapcsolatban igazából ez az egyik legfőbb szempont.

Ákost választanám, akkor is, ha nem lenne gazdag, csak tök átlagos. Ez párkapcsolat, nem üzleti befektetés.

2023. márc. 8. 11:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ákos, mindenképp.

Semmi garancia arra, hogy Ádámnak azután is kelleni fogok, hogy jól megy neki.

Az ilyen hercegnőként bánok veled típusú pasi meg sajnos túl túl kevés van. Élvezném amég csak tudom, hogy van egy Ákos típusú pasim.

2023. márc. 8. 11:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hmm. Mi lesz Ádámnak az a szuper munka?

Mert Ákos, de másfél év múlva váltson arra.

2023. márc. 8. 14:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne egyik sem.
2023. márc. 8. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!