Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbségtétel oka?
Sziasztok!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Az első kérdésnek vagyok a kiírója. Engem és a barátaimat itt kevés kivétellel mindenki szétszedett, hogy a barátunk temetéséről miért zavartuk el a csajt, aki tudva, és ezekszerint akarva kihasználta és megbántotta a barátunkat.
A második kérdésben a pasi ugyanezt tette a kérdező barátnőjével (kérdező, ha látod, részvétem, sejtem, min mehetsz keresztül), ott mégis egyöntetűen minden házzászóló azon a véleményen volt, hogy pasinak semmi keresnivalója a temetésen. Ezzel magam is száz százalékig egyetértek.
Szerintem egyiknek se lett volna keresnivalója a temetésen.Ha annyira tiszteletét szerette volna letenni akkor a temetés után miután a nép elvonult már szépen odamegy és leteszi a virágot amit hozott.Mindkettő esetben rossz érzelmeket okozott a másik félnek az ember és jogosan lettek volna kitiltva a temetésről.Az pedig nagyon felháborító,hogy egy temetésen a nő elkezd ellenkezni a gyászoló emberekkel,hogy ő ott fog maradni miközben rendesen tönkretette a férfit.Jogosan küldtétek el a nőt onnan,én is így cselekedtem volna.
Részvétem utólag is!
Az, hogy az egyik nő a másik férfi, mi más? A gyakorin legtöbbször a férfinak nincs joga semmihez míg a nőnek talán mindent szabad.
N
Sztm meg az megy a temetésre aki akar mind2 esetben.
Nem kell együtt állni és jópofizni sem (a család úgyis írja ha nem kér részvétnyilvánitást).
N 31
En csak azt nem ertem, minek irogatsz ki ket kerdest, tok ugyanazzal a sztorival, aztan follow uppolod egy harmadikkal.
Persze, nyilvan ket idegennel megtortenik PONT UGYANAZ, mind a ketto itt irkal, raadasul pont ugyanabban a stilusban tagoljak a mondanivalojukat.
Marmint ha a kettos mercet akarod szemleltetni, ebben a kerdesben mar belefert volna, hogy leirod, hogy te irkaltad ki mind a kettot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!