Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érek semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érek semmit?

Figyelt kérdés

Valahogy akárhány kapcsolatom volt, én sose éreztem azt, mint más nők, hogy a párjuk odavan értük. Sosem éreztem azt, hogy bármelyik férfi úgy annyira nagyon szeretett volna engem, vagy bármit megtett volna értem, akikkel kapcsolatban álltam. De más női ismerőseimet, akik olyan velem hasonló korúak meg már fél év, egy év után megkérik a kezüket, megtörténik a házasság, és tök mindegy hogy néznek ki, még a sokszor nem bombanőknek is simán összejönnek ezek a dolgok.

De az én esetemben soha ilyen nem történt, hogy egy férfi ennyire szeretett volna, még a mostani párom sem.

2023. márc. 7. 16:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

18

Ha a gumit nem is...de "egyebet" lenyelek. (Meg mint láthatod, még többet is)

- Gondolom nem vagyok sem elég izgató, sem elég szép. 33 évesen elég nehéz felvenni a versenyt azokkal a rüfkékkel, akik fürtökben csüngnek rajta....

- Az okosságot inkább arra értem, hogy talpraesett vagyok, de ezzel nem kérkedek szerintem...

- Ő is itthonról dolgozik, megjegyzem, ez egy 240 nmes ház, k*rva nagy kertel. Napközben nem is találkozunk, ha úgy akarjuk. (Vagy ugy gondolod, ha szabadnapos, akkor nem tud félreb*szni itthon?) Egyébiránt, ha végeztem, eljárok bevásárolni, baratnőmhöz, + konditerem heti 2x, +szombat délelőtt, +ha kell céges ügyet intézni is eljárok.

- Ha nem függenék tőle, szerinted itt lennék még? Tökéletesen életképtelen vagyok, ha arrol van szó, hogy nélküle legyek.

De itt nem ez a lényeg! A lényeg az, hogy MINDEN TŐLÜNK TELHETŐT megteszünk. (Kérdező is, és én is) és valahogy mégsem vagyunk elegek!

Na ez a szar! Ez az, amibe belepusztulunk, - hogy a tőlünk telhető legjobb, az KEVÉS!!!... Ez jelenti lúzernek lenni.

És ez nagyon szar tud lenni. Sajnos teljesen belezakkantam ebbe az egészbe... befordultam, és már nem is akarok élni, és bár jól titkolom, valószínü, hogy látszik... de nem voltam mindig ilyen!

Mit tettek azok a lányok, akiket fél év után megkért a pasijuk? Mit tesznek azok a lányok, akikért a párjuk mindenre képes? Mit csinálnak máshogy? (Gyanítom, ők nincsenek itt....de ha mégis, nagyon várom a választ)😪😔

2023. márc. 8. 06:17
 22/24 anonim ***** válasza:

21#

Pont ez a baj. Hogy mindent megtesztek. Nem kell mindent megtenni, hisz nem az anyukája vagy. Ne akard azt a szerepet felvenni. Te a párja a társa legyèl. Na ezt szeretik a fèrfiak igazán.

2023. márc. 8. 07:54
 23/24 anonim ***** válasza:

21

Életképtelen nélküle? Persze, hogy nem vesz el. Azon kívül nyalod a hátsóját, csodálkozol, hogy nem vesz el?

Különben nyugodtan lehet, hogy a te párod nem is akar soha az életben nősülni, csak hazudozik össze-vissza neked, vagy téged nem fog soha, mert nem is olyan hősszerelmes és mint írtam feljebb tökéletes szolga-ágyba való jelölt vagy, ez neki pont elég...

2023. márc. 8. 09:01
 24/24 anonim ***** válasza:

10: Valamit nagyon benéztél, elég bátran beszólsz anélkül, hogy tudnád mi miatt írtam.

Pont hogy olyan kapcsolatból jövök, ahol az illető folyton magával volt elfoglalva, de tojt a környezetére. A mai napig is mindenki ezt mondja, hogy maga körül forog, és a környezete ennek az áldozata. Ezt nem én találtam ki, mi pont nem voltunk egoisták, akik körülötte forogtunk, én mint a párja, és a családtagjai.

Szerintem vegyél vissza ebből a csípőből való ítélkezésből, mert baromira nem az van, amit írsz.

A te helyezeted sajnálom, biztos úgy van ahogy írod, a magad részében biztos igazad van... de ez egy teljesen más leosztás, itt ez nem áll meg. Erre írtam, hogy mindenki a maga részét tegye rendbe, hogy ő ad-e eleget a másiknak. Én tudom hogy adtam, és bánom hogy nem adtam többet. De keveset kaptam, sőt inkább megvetést, mint ahogy a környezete is. Többen mondták, hogy nárcisztikus az illető.

2023. márc. 8. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!