Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez esetben lehet, hogy bejövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez esetben lehet, hogy bejövök az oktatónak?

Figyelt kérdés
Járok vezetni (N) és az oktatóm tegnap mondta, hogy előfordul rendszeresen, hogy a lányok a sikeres vizsga után megkeresik, hogy szívesen lefeküdnének vele. Lehet, hogy ezt azért mondta, hogy vegyem a lapot? Bevallom nekem is bejön a fickó, de nem tudom, hogy hogy célozzak rá. Akkora önbizalmam nincs, hogy én tegyem meg az első lépést.
2023. márc. 7. 08:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Egészségükre..
2023. márc. 7. 09:56
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
Be, de hogy neked mi tetszik benne nem tudom elkepzelni, csak a kövi skalpja lennél, neked ez elég? Akkor hajrá!
2023. márc. 7. 10:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a helyedben nem foglalkoznék vele. Eleve ilyet mondani... plusz ha igaz, akkor majd agyalhatsz azon, hogy rajtad kívül még hánnyal csinálja. Én csak a vezetésre koncentrálnék, aztán ha megvan a jogsi, nem is gondolnék rá többet.
2023. márc. 7. 10:42
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Inkább szánalmas ha egy ilyen emberrel lefekszel!
2023. márc. 7. 11:11
 15/26 anonim ***** válasza:
82%

Mocskos rohadt dög, válts oktatót. Nem fordult fel a gyomrod??

Mit meg nem enged magának némelyik.

2023. márc. 7. 11:19
 16/26 anonim ***** válasza:
77%
Még a lyány el is gondolkodik, nem lehetsz ilyen ostoba... Legyen má tartásod. Ez a ge*i ürge is azér teheti meg, mert vannak ilyenek.
2023. márc. 7. 11:51
 17/26 anonim ***** válasza:
43%

"Amúgy jó nagy riherongy lehetsz kérdező."

Inkább az a riherongy, aki az összes tanulójának ilyen megalázó és undorító módon felájanlja magát :D

2023. márc. 7. 12:05
 18/26 anonim ***** válasza:
84%

"Inkább az a riherongy, aki az összes tanulójának ilyen megalázó és undorító módon felájanlja magát :D"

Ez a kérdezőnek láthatólag nem undorító, inkább imponál. Tehát eléggé megkérdőjelezhető az erkölcsösség mindkét részről.

2023. márc. 7. 12:13
 19/26 anonim ***** válasza:
78%
Fiatal lányoknak szokott imponálni ez a stílus
2023. márc. 7. 12:17
 20/26 anonim ***** válasza:
32%
Vannak akik kiszagolják az ilyen alacsony önértékelésű kis buta p1csakat.
2023. márc. 7. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!