Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem jelenlegi barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem jelenlegi barátnője fanatikus, hogyan ne legyek dühös?

Figyelt kérdés

Már legalább egy olyan jó 2 éve szakítottunk az exemmel, aki időszakosan felkeresett, volt, hogy találkozni is akart, de végre barátnője lett. A csaj viszont egy igazi fanatikus, belájkolta a régi fotónkat, amit az exem még mindig nem törölt le, de szerintem csak elfelejtette letörölni, Katicának becézett engem mindig, erre a csaj lecserélte a borítóképét egy csomó Katicára. Végül ott telt be a pohár, hogy a csaj tetováló szalonban dolgozik és egy csomó katicás tetkót rajzol, posztol.

Nem tudom, hogy miért, de nagyon rosszul esik. Miért viselkedik így egy ember?

2023. márc. 6. 20:41
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Amúgy akkor is valid marad a hozzáállásom és az érzelmeim, ha nem nézegetem a profilját, hanem ha csak 1x láttam.
2023. márc. 6. 22:25
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező most miattad az egész országnak katicás tetkója lesz 🤣
2023. márc. 6. 22:37
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, de mit árt vele neked, milyen károd származik belőle? Erre nem akarsz továbbra sem válaszolni.
2023. márc. 7. 09:03
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
LOL szerintem ennek semmi köze hozzád. Most már ő a katica és nem is tudja hogy előtte másokat is így hívott a fickó.
2023. márc. 7. 09:09
 45/47 anonim ***** válasza:
0%

Tetovalo muvesz. Ihletet adsz neki. Amolyan muzsa vagy. Ezt boknak tekintsd. A katicas albumfedelet is. Bok,lezaras.

A fototok likolasa is a teljes elfogadas.

A letezo legkeemesebb hozzaallas ez. Elfogadja,h voltal neki. Ne bantasnak fogd fel.

2023. márc. 7. 14:18
 46/47 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem csak egyszerűen nagyon szereti a srác a katicákat, és ez a barátnőkre is valamilyen szinten átragad. Az én kedvenc állatom is része lett az összes exem életének valamilyen szinten.
2023. márc. 7. 18:44
 47/47 anonim ***** válasza:
72%

Bocsi, de nekem erről az jutott eszembe, a saját random kreatív agyamból kiindulva, hogy meglátta a képet, megütötte a szemét a "katica", és rájött, hogy ez mekkora ötlet. A katicákat mindenki szereti, csinál egy ilyen tetkós témát. Azokat az emberek zabáljám, sok like, több bejegyzés elérés, több érdeklődő, több vendég, több pénz. A képe is lehet emiatt került megváltoztatásra, hogy ezt promótálja. Mindig jobban pörög a biznisz, ha van valami téma, tematika.

Szóval simán benne van, hogy csak eszébe juttattál egy marketing fogást, és a továbbiakban az ég egy adta világon semmi köze hozzád az egésznek, csak bebeszéled.

2023. márc. 7. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!