Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem jelenlegi barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem jelenlegi barátnője fanatikus, hogyan ne legyek dühös?

Figyelt kérdés

Már legalább egy olyan jó 2 éve szakítottunk az exemmel, aki időszakosan felkeresett, volt, hogy találkozni is akart, de végre barátnője lett. A csaj viszont egy igazi fanatikus, belájkolta a régi fotónkat, amit az exem még mindig nem törölt le, de szerintem csak elfelejtette letörölni, Katicának becézett engem mindig, erre a csaj lecserélte a borítóképét egy csomó Katicára. Végül ott telt be a pohár, hogy a csaj tetováló szalonban dolgozik és egy csomó katicás tetkót rajzol, posztol.

Nem tudom, hogy miért, de nagyon rosszul esik. Miért viselkedik így egy ember?

2023. márc. 6. 20:41
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

"Sőt, mi beszélőviszonyban voltunk, örültem is neki, amikor összejöttek, viszont nem foglalkoztam vele különösebben."

Erre írtam, hogy miért gondolod, hogy utál. Nem utál csak rád függött.

2023. márc. 6. 21:31
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy... ez para:D

De ha beszélő viszonyban vagy az exeddel, akár őt is megkérdezheted végülis, nem?

Bár leginkább a csaj válasza érdekelne, hogy ő mit mondanak neked, miért csinálja ezt.

2023. márc. 6. 21:42
 33/47 A kérdező kommentje:
Nem, amióta együtt vannak, azóta nem beszélünk. De előtte sem beszéltünk sokat, csak amikor rámírt, akkor mindig válaszoltam neki. Amióta együtt vannak, már nem ír.
2023. márc. 6. 21:44
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még mindig beszélő visoznyban vagytok, csak épp nem beszéltek. Sztem simán ráírhatsz a srácra:D
2023. márc. 6. 21:46
 35/47 A kérdező kommentje:
Pontosítok, keresett akkor is 1-2x miután összejöttek, csak én már nem reagáltam neki.
2023. márc. 6. 21:48
 36/47 anonim ***** válasza:
32%
15 Annyira éreztem hogy a beteges ex para és az elme para összefügg 🤣 Kösz a megerősítést. Milyen spiri eszmé hívőjét üdvözölhetjük köreinkben?
2023. márc. 6. 21:53
 37/47 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, én nem értem, miért kéne magát a csajnak „leállítania”. Tételezzük fel, hogy a katicák valóban miattad vannak (ami szerintem nem tuti), mi olyan hatalmasat csinál ezzel? Mindenki inspirálódik valahonnan, vagy le is másol ezt-azt, ez még nem fanatizmus. Az már fura lenne, ha mondjuk van egy tök más stílusa eredetileg, de cserélné a ruháit, sminkjét, frizuráját, több mindent olyanra, mint a tiéd, de beleszólásod abba se lenne. De a lényeg, zaklat, követ, áskálódik ellened? Nem. Akkor mire vagy dühös, mi esik rosszul? Ne nézegesd, és hadd rajzolgassa a katicákat:-) Fényképet is szabad belájkolni.
2023. márc. 6. 22:00
 38/47 anonim ***** válasza:
65%
Vagy az is lehet hogy a srác meglát egy katicát és örvendezik hogy milyen cuki. Lehet hogy a srác rád gondol de a csajnak nem esik le, csak az hogy itt katica szeretet van. Van akinek amúgy a katica szerencsét hoz. Sokan szeretik a katicát, pl én is imádom a kis katicabogarakat, az exem is imádta, egy munkatársam is.
2023. márc. 6. 22:07
 39/47 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem ezek nem neked szólnak. A régi fotókat amiken rajta vagy szerintem azért likeolta, hogy jelezze a külvilágnak hogy már ő van képben. Esetleg hogy a srác kapjon a fejéhez, és vegye le őket.

A katicák meg szerintem vagy véletlenek, vagy őt is úgy hívja a srác, vagy hirtelen megtetszett neki ez a motívum.

Igazság szerint nekem te pont ugyanannyira tűnsz fanatikusnak, hogy nézegeted a profilját, meg kérdést írsz ki róla. Ez az egész szitu fura.

2023. márc. 6. 22:12
 40/47 A kérdező kommentje:

Ja, annyira véletlen, hogy konkrétan Katicás ékszert is vett nekem. Szerintem elég egyértelmű, hogy rólam van szó.

Amúgy különbség van aközött, hogy valaki megnézi vagy nézegeti a másik profilját (statisztikailag is kimutatták, hogy az emberek legalább olyan 80%a lecsekkolja időnként az exét, nem kell beállítani ezt valami abnormálisnak) és aközött, hogy valaki annyira foglalkozik velem, hogy a becenevemről készít tetkókat.

2023. márc. 6. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!