Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy idősebb férfi(kb.60-65...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy idősebb férfi(kb.60-65 éves) azt mondja egy nálánal 30 évvel fiatalabb nőnek,hogy "szép a mosolyod,tetszel nekem",akkor a bácsi szimplán kedves vagy megnyalná a sót?

Figyelt kérdés

2023. márc. 6. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Valószínű.
2023. márc. 6. 20:18
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
A tetszel nekem eléggé egyértelművé teszi. A mosoly dicsérése még lehet bók - nyilván nem mindegy, hogy milyen hangsúllyal mondta, milyen viszonyban vannak meg egyáltalán alapvetően tegeződős viszonyban vannak-e.
2023. márc. 6. 20:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Kit érdekel?Én leszarom miért mondja ezt olyan, akitől nem akarok semmit.
2023. márc. 6. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Csak a sót nyalná a bunkója, ezt a tegezésből le lehet venni. Egy hatvanas úr magázza még a húszéves fiatal lányokat is, ha úr. De ez esetben nem az, csak egy kéjenc vén majom.
2023. márc. 6. 20:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Bérelek egy lakást és a tulaj mondta ezt nekem.Havi egyszer találkozom vele mikor jön a lakbérért.
2023. márc. 6. 20:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Remélem visszategezed. Már amennyiben nem kamukérdés.

Csendőrpertu nincs nő és férfi között. Aki letegez azt visszategezem.

2023. márc. 6. 20:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Lefeküdnél vele?
2023. márc. 6. 20:38
 8/11 A kérdező kommentje:
tegezzük egymást amúgy is régóta.azt mondta tegezzem nyugodtan.
2023. márc. 6. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
Van egy buszos, 63 éves és ő is szokott pl bokolni nekem...de soha nem kezdett ki velem. Lehet egyszerűen csak udvarias. De lehet dugni akar...nem ismerjük.
2023. márc. 6. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
23%
Miért a kérdés? Ha nem akarok valakivel semmit, akkor ezt miért jegyzem meg. Azt szoktam mondani, hogy 30 év múlva már csak kevesen fogják megjegyezni milyen helyes nő vagy. Örülj neki, hogy bókolnak. Bárki legyen. Ha meg tetszik, akkor szerezd meg, hátha kapsz érte valamit.
2023. márc. 6. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!