Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok szavazás! Komoly kapcsolat vagy éljük ki magunk még fiatalon aztán köteleződjünk el valaki mellé?
Miért kellene elköteleződni
Nem mindenkinek való a monogámia
Nem hiszek abban, hogy a kettő együtt működik. Úgy értem, ha fiatalon valaki kiélős, ez hogy múlik el? Elmúlik, vagy csak a társadalom mondja, hogy fiatalon ezt illik, később meg azt?
Szerintem vannak kiélősek meg elhivatottak, és ez nem nagyon változik. Max. más szerepeket veszünk fel, és tudatosan elnyomjuk.
#7 de, el tud múlni. Én kb. 25 éves koromig nagykanállal faltam a pasikat, most meg már úgy 2-3 éve nem tudnék érzelmek nélkül szexelni. Inkább nem szexelek fél évig, ha úgy adódik, de már nem vágyok kötetlen szexre.
Az viszont tény, hogy ilyen beállítottságú emberként rohadtul nehéz a társkeresés, mert olyan ember nem létezik, akivel jobb együtt lenni, mint egyedül, szabadon, ugyanis mindenkinek vannak hülyeségei, mindenkihez alkalmazkodni kell, és ha találsz is olyat, akivel jó, nem biztos, hogy viszonozza. Sokkal válogatósabbak vagyunk, mint a kapcsolatorientált/függő emberek, mert ők könnyen elviselik más hülyeségeit, csak legyen mellettük valaki, mert társ nélkül nem tudnak élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!