Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok neki, mikor és hol lesz a temetés?
Sziasztok!
23/N vagyok.
Az egyik barátnőm két hete sajnos meghalt egy balesetben. Vele meg még három másik lánnyal 17 éves korunk óta egy nagyon összetartó csajos társaságot alkottunk.
A barátnőnk egy évvel ezelőttig nagyon közel került egy férfihoz, aki csak szédítette a szex miatt, majd elmondta, hogy mindvégig barátnője volt. A barátmőmet ez nagyon felháborította, a pasi autójának a gumiját bosszúból ki is szúrta, meg amikor egyszer összetalálkoztak az utcán, sípcsonton rúgta a palit.
Tegnap össtefutottam a palival, udvariasan köszönt, félrevont egy percre, és azt kérte, hogy hozzak össze egy találkozót, nem randit a barátnőm és közte, mert bocsánatot akar kérni a történtekért. Mondtam, hogy a barátnőm meghalt, ezzel elkésett, akkor kellett volna bocsánatért esedezni. Hozzátettem, hogy meg se kérdezze, hol és mikor lesz a temetés, mert a barátnőm gyűlölte őt és ha tudná, ő maga dobná ki a temetőből. Ezután szó nélkül otthagytam.
Nem kell, semmi keresnivalója nincs ott!
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!