Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen bókokat higgyem el az embereknek, vagy csak hülyítenek/kedvesek akarnak lenni? 24/l
Pl.: egy szinte idegen csaj (szaktárs) enyhén ittasan jött szembe és a barátnőjének mondta, hogy “na ilyen egy 10/10-es csaj”, miközben rám mutatott, majd vissza is fordult, és mondta, hogy iszonyat jól nézek ki. Már férfiak is mondtak ilyet, hogy 10/10 vagyok, főleg akikkel ismerkedtem, illetve azt is, hogy nagyon zavarban vannak tőlem, meg ketten el is kezdtek kondizni, mert elvileg túl szexinek éreztek magukhoz. A legtöbb férfinak azért be szoktam jönni, bulikon is sokan megkörnyékeznek, átlagnál azért többen bókolnak, viszont azt nem gondolom, hogy olyan kirívó szépség lennék.
Akiket őszintén megkérdeztem barátokat, azt mondták, hogy egyértelműen a jó csajok közé tartozom. De valójában szerintem tényleg nem vagyok csúnya, ideális az alakom stb… de nem érzem magam A lánynak, akit a legnépszerűbb/leghelyesebb pasik meg akarnak szerezni, és 10/10 lennék. Inkább csak egy átlagosnál talán kicsit dekoratívabb és szexibb kisugárzású szép lány, de közel sem egy álomnő. Megszokott, hogy ilyeneket mondanak, vagy tényleg őszinték lehetnek?
Szerintem a kirívó szépség sokszor teher. A nők irigyek, a férfiak meg tapadnak. Ez elég fárasztó tud lenni.
Aki rendben van magával, annak elég az a visszajelzés, hogy jól néz ki. Ennél nincs szükség többre. Így is sok ember a semmire van elszállva magától.
Lehet, hogy 10/10 vagy, de lehet hogy csak 10/7. A valódi értékedből semmit nem von le, vagy tesz hozzá ez. :) Szép, és kész.
Egyébként milyen érzés a legszebb lánynak lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!