Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mukodhet jol egy kapcsolat, ha az egyik szemely egyszerubb a masiknal?
Nem biztos, hogy nem látja az összefüggéseket, vagy hogy egyszerűbb...szimplán csak más.
1.) Most magamből kiindulva, én mint programozó, nagyon sok másnak egyértelmű dolgot csak sokadjára értek meg, mert tök méshogy működik az agyam és tök logikátlannak tartom, míg ami nekem tök egyértelmű, az másoknak van agyon-bonyolítva.
2.) A másik meg, hogy akár hiszed akár nem, ha olyan lány közelébe kerülök, aki tetszik, akkor néha még beszélni / fogalmazni is elfelejtek XD
Chateltem egy illetővel.
Minden témához fűztem valamit, akár hosszabban is kifejtettem a véleményem. Egy idő után zavart, hogy nem nagyon tud mit hozzá fűzni, csak ilyen felszínesen válaszolgatott. Legalábbis nekem úgy tűnt, mivel nem nagyon erőltette meg magát. Nem tudta fenn tartani az érdeklődésem.
Nekem volt ilyen exem, aki egy többszörösen összetett mondatot már nehezen értett meg. Hát mit mondjak, nem véletlenül csak ex... Akármennyire nem az ő hibája, meg stb.; nekem nagyon hiányzott az hogy valaki intellektuálisan is társam legyen. Rossz volt, hogy komolyabb témákról nem tudtam beszélgetni vele, vagy hogy ha valamiben különbözött a véleményünk, akkor azt átbeszélni sem lehetett mert képtelen volt elmagyarázni a saját álláspontját. Önálló gondolata amúgy nem is nagyon volt, általában filmekből hallott dolgokat ismételgetett, és ettől nagyon büszke volt magára. Mindenesetre utána elhatároztam, hogy soha többet ilyet.
(Én egyébként itt a nő voltam a kapcsolatban, férfiaknál gyakran látom, hogy "elviselik" ha a barátnőjük nincs a helyzet magaslatán.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!