Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Vonzó tud lenni számotokra egy hosszú hajú férfi?
"Kataktertől" is függ.
Pl >szerintem< Henry Cavill nem néz ki jól hosszú hajjal, rövid hajjal isten. Johnny Depp is csövi vele. Ashton Kutcher is. De mondjuk Chris Hemsworth, Robert Sheehan vagy Ryan Hurst nagyon jól néznek ki vele. (Mondjuk utóbbiak röviddel is.)
11, a feleségem dislikes it:D Ő pont, hogy hosszú hajjal alél el, ha látja Henry Cavilt:D
no persze ettől még én küldöm a zöldet:)
Azért valljuk be, a legtöbb hosszúhajú férfi, akit látni, nem épp Henry Cavill kategória. Egy olyan pasinak, mint ő, minden jól áll, mert jóképű, izmos és magas.
De 99%-ban nekem nem tetszenek a hosszúhajú pasik, soha nem is randiztam ilyennel, pedig 100 randin túl vagyok már életemben😅Nekem maximum a “fiatal Leo DiCaprio” hosszúságú haj szokott tetszeni.
Én imádom a hosszú hajú hapsikat.
Fiatalkori Vikdál kinézet pl
39N
Hosszú göndör haj.
De alapból nagyon is sexy.
Vállig elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!