Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek belezúgni az ismerősömbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek belezúgni az ismerősömbe?

Figyelt kérdés
Kb 2 éve ismerjük egymást, még az exemmel lett jóba, az utóbbi egy évben pedig velem is, sokat dolgoztunk együtt, rengeteget beszélgettünk, így kialakult egy haverság úgymond. Mind a ketten munkahelyet váltottunk, ugyanott dolgozunk ismét, ha nem is minden nap de sokat találkozunk, Ő is keresi a társaságom , én is az övét, kávézzunk, ebédeljünk stb. Eddig nem tekintettem rá úgy mint barátnő , de az utóbbi egy hónapban azt vettem észre, hogy egyre jobban keresem a társaságát illetve jobb kedvem lesz, ha vele találkozom. Neki van barátja, így kétlem, hogy kölcsönös lenne ez az egész, illetve poénkodott már a friendzoneal is, így erősen offos a dolog, viszont ha tovább vagyok vele jóba félek, hogy még jobban belezúgok ami elég nagy gond lenne. Megoldás? Nyomjam el a dolgokat magamban, és haverkodjak vele tovább vagy valahogy vessek véget az egésznek?
2023. febr. 28. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Kopj le rola.
2023. febr. 28. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne haverkodj vele többet, ez az észszerű megoldás.
2023. febr. 28. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebben csak te fogsz sérülni, ha nem tudsz rá csak barátként tekinteni. Ne láss bele többet, mint ami.

Az én munkahelyemen is van egy srác, akire sokan szánakozva tekintenek, mikor látják, hogy a kolléganőjéért, akinek párja van, mennyire odavan és a csaj "haverkodik" vele (vele jár ebédelni, kávézni, összejárnak a csaj irodájába beszélgetni). Néha már én is sajnálom a srácot, nem mellesleg plátóilag nekem tetszik, de nagyon nem vagyok az esete és ezért nem tudják a kollégáim, akik erről nekem pletykálkodnak.

2023. febr. 28. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
3as nekem volt ilyen szeretőm kapcsolatom direkt úgy alakítottuk hogy ne bukjunk le....szóval lehett ok is szeretők és még jól is leplezi a kollégáim mwg bevettek
2023. márc. 1. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!