Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált fiatal szülőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált fiatal szülőknek melyik társkereső a legjobb?

Figyelt kérdés
Nem próbálkoztam még semmivel sem, full tapasztalatlan vagyok etéren
2023. febr. 28. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő vagy? Nagyon nem mindegy.
2023. febr. 28. 12:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2023. febr. 28. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Akkor gyakorlatilag szinte mindegy, rengeteg érdeklődőd lesz. A választás a tiéd, azt azért tudd, hogy rengetegen csak szexet akarnak és ezért olyan kamu dumákat le fognak nyomni, hogy az csak na. A normális férfiak meg nem néznek ki olyan jól, és sajnos mert nem kamuznak, unalmasaknak is fognak tűnni a profikhoz képest. Sajnos ez tény, ez van. Sok sikert!
2023. febr. 28. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

3#

Hát akkor nekem szerencsèm volt. Normális a párom, jól is nèz ki, ès unalmasnak sem nevezhetnèm.

2023. febr. 28. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen szinten vagy. Közértes vidéki közepes/csúnyácska Juci inkább a badoon, love.hun, randivonalon van fent, könyvelő átlag/kicsit feletti Gizi a tinderen, művelt csinosabb nők nemzetközi társkeresőn, okcupid, de a bumble se rossz.

Én az utolsó háromra regisztrálnék, azon kevés az olcsójános és a műveltlen emberke.

2023. febr. 28. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Elsőre nem volt világos?
2023. febr. 28. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:
És miért váltál el?
2023. febr. 28. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:
ÉLET.
2023. febr. 28. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!