Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori az egyetemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az egyetemi professzor és hallgató közötti szexuális kapcsolat?

Figyelt kérdés
És az ugyanazon a szakon tanuló diákok közti szexkapcsolat?
2023. febr. 27. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
A diákok közül sokan kavarnak egymással. Én oktatóként fixen nem kezdenék diákkal. Egyrészt nincs kedvem 6 évvel fiatalabb kiscsikókhoz, másrészt a karrieremre komolyabb veszélyt jelentene, mint amilyen élvezetet rám nézve, szóval nem nehéz a döntés.
2023. febr. 27. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem hallottam olyanról, hogy egyetemi tanárunk kavart volna hallgatóval. Két olyan esetet tudok, ahol a hallgató lediplomázott és utána jöttek össze (hivatalosan), azóta mindkét pár házas is.

Ugyanazon szakon tanuló hallatók között gyakori, nálunk sok pár volt egy szakon belül. Nekem két komolyabb, több évig tartó kapcsolatom volt egyetem alatt, mindketten szaktársaim voltak.

2023. febr. 28. 10:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugye azt tudod hogy egy ilyennel az állásával játszana az egyetemi professzor amiért lehet évtizedekig küzdött. Magyarán nem hülye. És ugye azt is tudod hogy a professzor tanszékvezető magyarán súlyos következményei lennének egy ilyennek mivel jogilag is tilos az ilyen kapcsolat mig oda jár tanulni az illető. Ergo a válaszodra a válasz nem gyakori.
2023. márc. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!