Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 év körüli nők, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év körüli nők, mennyire nézitek semmibe azokat a férfiakat, akik 180 centi alatti magassággal rendelkeznek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 12:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Jó, azt hiszem akkor te nem értetted a válaszomat. Leírom akkor expliciten: Nem nézem le őket.
2023. febr. 27. 13:04
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem a magasság (és nem a külső és nem a pénz vagy kocsi stb.) alapján ítélem meg az embereket. Nem mondom, hogy pl a külső nem számít egy kapcsolatban, mert de, de nekem ezek a dolgok nem elsődlegesek. A magassággal úgy vagyok, hogy ha lehet legyen nálam valamivel magasabb. 163 cm vagyok, nem nehéz:D De ha történetesen egy velem egymagas srácba szeretnek bele, az sem érdekelne.

A külső nekem ugyanez. Van esetem, van olyan típus akire felfigyelek, de ha megismerek valakit, jól kijövünk, van kémia, összhang, szeretek vele lenni stb. és nem az ideálom/esetem külsőre attól még simán beleeshetek. Megtörtént már párszor. Az összkép az ami szerintem igazán számít. Most is van ilyen ember.

Az hogy valaki mennyire vonzó nem egyenlő a (legalábbis számomra) az ideál külsővel. Sokkal több összetevője van.

Úgyhogy tudom, hogy marha kényelmes lehet sokszor a magasságra, a csóróságra, a kocsi hiányára vagy egyebekre fogni a sikertelenséget, de sok esetben nem ez az oka. Alacsony lányként sosem a magasság érdekelt, ahogy a pénz se, kocsi se, stb.

Van olyan barátnőm aki 180cm, na neki fontosabb a magasság. De az megint más.

2023. febr. 27. 13:25
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
A nőket sem nézem semmibe, de nem jönnék össze egyikkel sem.
2023. febr. 27. 13:56
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
180 centisen sem pipaznak le egybol a nok.. tehat a magassag onmagaban semmi.. nezd meg a kosaras palikat a legtobbnek olyan ronda kuklopsz feje van..
2023. febr. 27. 16:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Tiniként az átlagnál jóval magasabb pasik tetszettek úgy, hogy 150 körül vagyok.

Aztán elkezdtem randizni 189-192 centis pasikkal, és bármennyire helyesek és szimpatikusak voltak, egy idő után zavart a nagy magasságkülönbség főleg, amikor az intimitás is bejött a képbe.

A jelenlegi kiszemeltemben minden megvan 176 centisen, mert hihetetlenül szexi kisugárzása van. Kényelmesen le tud hajolni hozzám, sokkal könnyebben hozzábújok.

2023. márc. 1. 15:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Se 180 feletti, se az alatti nem érdekel mint potenciális partner, mert van párom.

Semmibe nézni meg azt szokásom, aki a viselkedésével érdemli ki. Külsőre nálam ez értelmezhetetlen.

2023. márc. 4. 20:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
180 centivel sem vettem eszre , hogy tapadnanak ram.
2023. márc. 4. 21:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Te tehetsz a magasságodról? Tudod befolyásolni, milyen magasra nöőlj? Nem? Akkor, miért kellene lenézni bárkit a magassága miatt?
2023. márc. 5. 08:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Most Lölő Andija jutott eszembe (tudjátok, Andi jobb, mint kapni), amikor pár éve valami csajos beszélgetős tv műsorban még Bocskor párjaként, csillogó szemmel arról ömlengett, hogy mennyire jólesett neki apró, törékeny kismadárnak lennie a celeb Berki Krisztián karjaiban valami táncos műsorban partnerként. :D

Úgyhogy, az biztos, hogy sok apró nőnek ugyanígy tetszik egy magas, izmos férfi.

2023. márc. 5. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!