Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak messziről néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak messziről néz mindig a pasi ?

Figyelt kérdés
Akár hányszor össze futunk lent a kutyákkal (nem sűrűn,attól függetlenül,hogy majdnem szomszédok vagyunk ) mindig csak akkor néz folyamatosan ha kb van köztünk min.50m távolság ? Ha egymás közelébe érünk hirtelen mintha ott se lennénk még van ,hogy meg is fordul,hátat fordít és el megy . Nem bántottuk őket még köszönni se köszöntünk egymásnak ,szóval nem értem. Tegnap is arra lettem figyelmes,hogy látta megyünk tovább és végig nézett ,meg fordult ,én vissza néztem,ki esett a kulcs a kezemből és nézett ,ezt csak onnan tudom . Miért ilyen furcsa? Ez nem első alkalom tőle ! Van ,hogy megyek a kocsihoz,ő már bent úl,jön felém és néz ...de se egy hello semmi ... n30
2023. febr. 26. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Mert akkor van kedve téged lesni. Lehet messziről jobban tetsszel neki? 🤷‍♀️
2023. febr. 26. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Távollátása lehet.
2023. febr. 26. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Biztos szimpatikus vagy neki, de nincs önbizalma megszòlitani! Ilyen volt a volt vôlegényem is! Csak bàmùlt hetekig, mire én szolitottam meg,és bemutatkoztam neki. Minden jòl alakult 1 évig, el is jegyzet, de aztàn hirtelen el kezdet betegesen féltékenykedni ami miatt ott hagytam.
2023. febr. 27. 01:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki, hányszor írják még le?
2023. ápr. 3. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!