Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ha egy férfi szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ha egy férfi szerelmes?

Figyelt kérdés

Van egy férfi munkatársam akivel elég közel kerültünk egymáshoz.Ezek a jelek mire utalnak szerintetek? Kezd érezni valamit vagy csak testi kapcsolatot akar?

Mindig megérint a karomat a vállamat,mosolyog,szemembe néz, mindig érdeklődik hogyvagyok, milyen volt a napom stb. Együtt voltunk már testileg ami nagyon jó volt. Tudom az a tiszta ha megkérdezem tőle hogy akarja tovább de még félek ettől. Köszönöm a válaszokat.

2023. febr. 25. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Megduzzad vérrel a pénisze
2023. febr. 25. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont ilyen, ha egy férfi szerelmes. Adj egy esélyt a kapcsolatnak.
2023. febr. 25. 23:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Pff, bocs, de én ezen mindig kiakadok, lehet, hogy túl öreg vagyok már ehhez.

Leírod, hogy megérint, szemedbe néz, érdeklődik a hogylétedről, majd utána mintegy mellékesen, ja, meg amúgy dugtunk is. Rohadt illúzióromboló, ne haragudj. Ez egy kapcsolat 2 különböző szakasza. Az első rész, az ismerkedés flörtölgetés, amikor még nem tudjuk pontosan, mennyire kölcsönös az érdeklődés. De ha már dugunk is, akkor tudjuk már, hogy mi a f@szt akar a másik? Erre szokták mondani, hogy a szád ne csak szopásra használd. Ha már szétteszed neki a lábad, miért nem lehet megbeszélni előtte/közben/utána, hogy mit akartok egymástól???

2023. febr. 25. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Ha már dug ezerrel miközben amúgy együtt se vagytok akkor kb egy utolsó legalja büdös semmitérő r....c vagy a szemében akit használ amíg tud meg amíg nem jön egy nő akibe szerelmes tud lenni. Minden kedvesség csak játszma amivel bebiztosítja magának a meleg puncit egy időre.
2023. febr. 25. 23:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen először a flört jön és így is volt. Aztan igen együtt voltunk. Mostmeg a flörtölünk ugyanúgy.

2023. febr. 26. 06:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én se birom követni. Örülök hogy nem vagyok 20 éves. Ahol az ismerkedesi szakaszban tök mellékes a dugás.

Vagy jé, megdugtak már százan, de ez az egy érdeklődik is utánam, akkor az a szerelem?

Először ugy ír mint egy aranyos szűzlány, aztan kiderül hogy a szex az egy mindennapos semmiség neki.

Jó nem bantalak kérdező, egyszerűen csak ez fura nekem is. De adj esélyt ennek a fiúnak, lehet ő tud olyat mutatni amit eddig más nem. Már nem szexualis értelemben.

Bár ha neked a dugas az mellékes, akkkor inkább hagyd, mert csak elrontod

2023. febr. 26. 07:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez így bármi lehet.

Az is lehet,hogy könnyűvérűnek tart és a szeretőjének,plusz az is opció,hogy kezdenek benne érzések kialakulni.Bár az az érzésem,ti kicsit felcseréltétek a sorrendet,ami annyira nem pozitív...

2023. febr. 26. 08:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A férfi nem szerelmes
2023. febr. 26. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!