Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ha egy férfi szerelmes?
Van egy férfi munkatársam akivel elég közel kerültünk egymáshoz.Ezek a jelek mire utalnak szerintetek? Kezd érezni valamit vagy csak testi kapcsolatot akar?
Mindig megérint a karomat a vállamat,mosolyog,szemembe néz, mindig érdeklődik hogyvagyok, milyen volt a napom stb. Együtt voltunk már testileg ami nagyon jó volt. Tudom az a tiszta ha megkérdezem tőle hogy akarja tovább de még félek ettől. Köszönöm a válaszokat.
Pff, bocs, de én ezen mindig kiakadok, lehet, hogy túl öreg vagyok már ehhez.
Leírod, hogy megérint, szemedbe néz, érdeklődik a hogylétedről, majd utána mintegy mellékesen, ja, meg amúgy dugtunk is. Rohadt illúzióromboló, ne haragudj. Ez egy kapcsolat 2 különböző szakasza. Az első rész, az ismerkedés flörtölgetés, amikor még nem tudjuk pontosan, mennyire kölcsönös az érdeklődés. De ha már dugunk is, akkor tudjuk már, hogy mi a f@szt akar a másik? Erre szokták mondani, hogy a szád ne csak szopásra használd. Ha már szétteszed neki a lábad, miért nem lehet megbeszélni előtte/közben/utána, hogy mit akartok egymástól???
Köszönöm a válaszokat!
Igen először a flört jön és így is volt. Aztan igen együtt voltunk. Mostmeg a flörtölünk ugyanúgy.
Ezt én se birom követni. Örülök hogy nem vagyok 20 éves. Ahol az ismerkedesi szakaszban tök mellékes a dugás.
Vagy jé, megdugtak már százan, de ez az egy érdeklődik is utánam, akkor az a szerelem?
Először ugy ír mint egy aranyos szűzlány, aztan kiderül hogy a szex az egy mindennapos semmiség neki.
Jó nem bantalak kérdező, egyszerűen csak ez fura nekem is. De adj esélyt ennek a fiúnak, lehet ő tud olyat mutatni amit eddig más nem. Már nem szexualis értelemben.
Bár ha neked a dugas az mellékes, akkkor inkább hagyd, mert csak elrontod
Ez így bármi lehet.
Az is lehet,hogy könnyűvérűnek tart és a szeretőjének,plusz az is opció,hogy kezdenek benne érzések kialakulni.Bár az az érzésem,ti kicsit felcseréltétek a sorrendet,ami annyira nem pozitív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!