Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom ignorálni azt a lányt,akivel minden nap összefutok, de nem akarok tőle semmit, csak bemesélem magamnak,hogy tetszik?
Február óta, vagy ki tudja mióta oda vagy érte, ez nem fog elmúlni.
Miért nem mész oda hozzá? Miért nem jelölöd be és ha visszajelöl miért nem beszélgetsz vele? Lehet te is tetszel neki, csak arra vár, hogy közeledj!
Facebookon rairtam, sajnos nem volt érdeklődő,nem kérdezett vissza,pedig igyekeztem úgy fogalmazni.
Annyira betegesen bele vagyok zugva, hogy otthon is csak rá gondolok, a megőrülés szélén vagyok.
Sajnos nem lesz megoldás, amíg nem mész oda hozzá személyesen. Igen vagy nem, de legalább tudni fogod, hogyan tovább.
Tudod, néma gyereknek ...
Kell a nő vagy a szituációtól félsz? Vagy a nőtől félsz? Miért félsz odamenni hozzá? Félsz. Ez a baj. Akkor viszont biztos nem kapsz semmit.
"Az a gond, hogy eddig senkinek se tűnt ez fel a munkahelyen."
Mi? Az, hogy néha egymásra néztek? Gondolod, hogy érdekel valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!