Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudom ignorálni azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom ignorálni azt a lányt,akivel minden nap összefutok, de nem akarok tőle semmit, csak bemesélem magamnak,hogy tetszik?

Figyelt kérdés

2023. febr. 25. 13:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
Pedig tetszik neked, de ha nem akarsz tőle semmit, akkor ignorálni kell. Ennyi.
2023. márc. 9. 11:33
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Elég zagyva amiket itt osszehordasz... Tetszik neked, de ignoralni akarod mert nem akarsz tőle semmit, de mégis tetszik.. 😂 😂 Nekem ha valaki tetszik akkor akarok tőle valamit.
2023. márc. 9. 18:04
 13/32 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, párkapcsolatban élsz, ezért nem jöhetsz vele össze?
2023. márc. 17. 08:47
 14/32 anonim ***** válasza:
79%

Február óta, vagy ki tudja mióta oda vagy érte, ez nem fog elmúlni.

Miért nem mész oda hozzá? Miért nem jelölöd be és ha visszajelöl miért nem beszélgetsz vele? Lehet te is tetszel neki, csak arra vár, hogy közeledj!

2023. ápr. 8. 12:28
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy mással ismerkedsz, vagy elmesz pszichológushoz, mert abnormális, hogy millió kérdést írtál ki és emelsz ki!
2023. jún. 17. 20:24
 16/32 A kérdező kommentje:

Facebookon rairtam, sajnos nem volt érdeklődő,nem kérdezett vissza,pedig igyekeztem úgy fogalmazni.

Annyira betegesen bele vagyok zugva, hogy otthon is csak rá gondolok, a megőrülés szélén vagyok.

2023. szept. 14. 12:58
 17/32 anonim ***** válasza:

Sajnos nem lesz megoldás, amíg nem mész oda hozzá személyesen. Igen vagy nem, de legalább tudni fogod, hogyan tovább.

Tudod, néma gyereknek ...

2023. szept. 14. 17:53
 18/32 A kérdező kommentje:
#17 Az a gond, hogy eddig senkinek se tűnt ez fel a munkahelyen. Ha most odamennék hozzá akkor kipletykálnának, ha még el is utasit akkor még kellemetlenebb a szituáció. Mondhatni sakk-matt helyzetben vagyok.
2023. szept. 14. 18:15
 19/32 anonim ***** válasza:
Egy életed van.
2023. szept. 14. 20:42
 20/32 anonim ***** válasza:

Kell a nő vagy a szituációtól félsz? Vagy a nőtől félsz? Miért félsz odamenni hozzá? Félsz. Ez a baj. Akkor viszont biztos nem kapsz semmit.

"Az a gond, hogy eddig senkinek se tűnt ez fel a munkahelyen."

Mi? Az, hogy néha egymásra néztek? Gondolod, hogy érdekel valakit?

2023. szept. 15. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!