Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges ez vagy nincs alapja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ez vagy nincs alapja?

Figyelt kérdés
bejöttem egy pasinak kb 3 éve nem találkoztunk csak futólagosan de a haverja nagyon jól ismer engem (ténlyeg csak futólag ismerem). És már benne vagyok a korban rendesen le sem merem írni mennyire de még nem volt barátom és az lehet hogy ezt megtudta tőle és így már nem is akar semmit tőlem?
2023. febr. 24. 11:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Amúgy mi történt köztetek? Egyáltalán nem biztos, hogy ez az oka, csak találgatsz. De ha jól értem, már nem érdeklődik irántad. Akkor meg mindegy, hogy mi volt az ok.
2023. febr. 24. 11:38
 2/16 A kérdező kommentje:
igen ilyesmi de mondom kontaktom nem volt vele látásból ismerjük egymást tényleg.
2023. febr. 24. 11:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ja, hát akkor meg honnan veszed, hogy bejöttél neki? Szemeztetek, vagy rád kacsintott? Meg már 3 éve volt, akkor most hogy jön fel ez a kérdés? Szerintem ne járasd ezen az agyad, láthatóan nincs semmi.
2023. febr. 24. 11:47
 4/16 A kérdező kommentje:
írnák neki de nem merek pedig nagyon bejön meg az egész cég ismije facenn szinte de engem nem jelölt be
2023. febr. 24. 11:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha már 3 éve nem kezdeményez, akkor valószínűleg nem jössz be neki annyira, de lehet, hogy van valakije.
2023. febr. 24. 11:50
 6/16 A kérdező kommentje:
egyedülálló van neki kiírva de amúgy volt valakije utána
2023. febr. 24. 11:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, akkor írj rá, max kiderül, hogy nem tetszel neki. Te tudod, én nem tenném.
2023. febr. 24. 11:55
 8/16 A kérdező kommentje:
amúgy nem nagy szám és dagi csodálkoztam is magamon hogy bejön nekem
2023. febr. 24. 12:04
 9/16 A kérdező kommentje:
nem írok rá nem merek
2023. febr. 24. 12:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
3 év után is még itt tartasz? Ha a 3 év alatt a srác nem kezdeményezett feléd egyszer se, akkor az van, hogy nem akar tőled semmit. Én azt mondom, hogy írj rá, veszteni valód nincs, max. nem ír vissza vagy visszautasítja az ismerkedést.
2023. febr. 24. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!