Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen nőről, összejönnétek vele? Nem fogad el segítséget.

Figyelt kérdés
Harmincas évei elején jár. Vett egy erősen felújítandó házat. A villany és a vízszerelésen kívül mindent ő újít fel. Glettelt, vakolt, falat fest, betonozik. Felajánlottam neki a segítségemet, de elutasította. Azzal magyarázta, hogy nem akar hálálkodni senkinek.
2023. febr. 23. 15:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
4%

Ha jól meg tudja cisnálni, akkor ez tök jó, én nem látok semmi kivetnivalót benne.

Ha szarul csinálja és úgy sem fogad el segítséget, az probléma.

2023. febr. 23. 16:22
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a mai napig szeretik egymást a szüleim, de nem fogadnék el segítséget. Régi barátoktól simán, de olyantól nem, akivel még nem jöttem össze, és ezzel akarna lenyűgözni. Nem akarok puncival fizetni a segítségéért.
2023. febr. 23. 16:24
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Én összejönnék, mert teljesen megértem, én is ilyen vagyok.
2023. febr. 23. 16:26
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

#10:

Ha tudnád miken lehet keresztülmenni....

Már többször leírtam, hogy volt egy ismerősöm aki a saját házában összeköltözött a pasijával és évekig élettársi kapcsolatban éltek.

Amikor megromlott a kapcsolat és szétmentek akkora balhé volt, hogy mindkét fél ügyvédet fogadott hogy anyagilag "elkülönítsék" őket, pedig csak élettársak voltak! A végén a srác vitte még a szobába beszabott(!) faltól falig szőnyeget is, "szétbombáztatta" az egész házat.

Gondolhatod hogy ez az ismerősöm egy életre megtanulta, hogy a saját házában mindent ő csináltat, mindent ő vesz, főleg ami be van építve.

Tudod van az a mondás is, hogy "okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye pedig semmiből!"

Úgyhogy egy "egyszerű párkapcsolatból is lehet tanulni, főleg ha már az illető keresztülment egy két dolgon. :)

2023. febr. 23. 16:28
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
Azt le ne írd nekünk, hogy te kije/mije vagy!
2023. febr. 23. 16:40
 16/23 anonim ***** válasza:
33%
Én nem jönnék össze vele.
2023. febr. 23. 16:43
 17/23 anonim ***** válasza:
33%
Az ilyen embert nem lehet lekötelezni. Többet kell neki nyújtani. Nem szüksége van rád, hanem akar, ami egészséges lelkű embereknél preferált. A többségnél félelmetes.
2023. febr. 23. 16:58
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon tetszene egy ilyen nő, aki kitartó, erős.
2023. febr. 23. 18:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

10

Itt szoktatok jönni mindig, hogy házasságban is csak szerződéssel, pedig ott jogilag jól szabályozva van minden. Akkor egy ilyen szituban még jobban vigyázni kell.

Egyszerűen csak óvatos és előrelátó ez a nő. Mióta vagytok együtt?

Együtt vagytok egyáltalán? Ha nem, még szép, hogy semmit nem fogad el.

2023. febr. 23. 18:24
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk együtt
2023. febr. 23. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!