Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor egy férfi nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy férfi nem akar semmit a nőtől, csak azt, és mondjuk ebbe belemegy a nő, akkor valójában a nő használja ki a férfit, hogy az nem tud nemet mondani?

Figyelt kérdés

A férfiakban van az ösztön h képesek olyanokkal is lefeküdni akik a hátuk közepére se kellenének. De az ösztönük a gyengéjük, nemet nem tudnak mondani, belemennek így a szexbe.

És folyamat van az a belső kényszerük hogy attól férfiak ha megadják a nőnek amit az akar(ösztönszintű szex), ha nemet mondanának a szexre, csak mert nem akar a nővel járni, saját magukat néznék kb hülyének is.

Így meg olyan az egész mintha a férfi valójában nem akarná a nőt, nem kell neki, menekül tőle, de az ösztöne miatt mégis vele van alkalmanként, visszajárogat, csak mert nem tud nemet mondani a szexre.

Ilyenkor valójában a nő csak az miatt kapja meg a ferfit mert az a szexre nem tud nemet mondani, konklúzió: valójában a nő használja ki vagy erőszakolja meg a férfit, amikor visszaél azzal hogy ösztönszinten tehetetlenek?

(Sokan úgy is csinálják hogy a nő kidobja alázza, de még azután is ha a nő hívná szexre, megint nem mondanának nemet.

Vagy akiket csalnak, még azok is kaphatók körökre azután is.

Semmiféle tartásuk sincs.)

2023. febr. 20. 20:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
52%
Mi van, kihasználtak téged?
2023. febr. 20. 21:21
 12/31 A kérdező kommentje:

Filozofikus a kérdés.

Ha egy nő másképp nem csak szex miatt kap meg egy pasit mert a pasik nem tudnak nemet mondani a szexre, de a nő nem kell, azzal voltaképp a nő használja ki a pasik gyengéit.

Akár házasságokat is tönkretehet így. Akármeddig elmehet, a pasi intelligenciájátol függ csak hogyan lehet őket átverni vagy hogyan kevésbé, de mindenképp a nő "kezében" vannak azzal hogy nem képesek egyszerűen szexre nemeket szórni olyanoknak se akik nekik nem kellenek semmire, csak arra.

2023. febr. 20. 21:29
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem így van, eléggé hiányzik a sex. Próbálkozott nálam mostanában pár nő, de nekem egyáltalán nem jöttek be, így nemet mondtam nekik. Nekem már komoly kapcsolat kell, az pedig csak olyannal tudok elképzelni aki mindenhogyan megfelel. Nem érdekelnek a kósza dugások, kinőttem már.

Van egy haverom aki viszont a legyet is röptébe. Nincs is jó híre a társaságban, a legtöbb "nője" messziről "ismeri" ;)

2023. febr. 20. 21:32
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Idióta vagy. Szerintem átvertél egy nőt, és most ezzel próbálod tisztára mosni magadat. Annyi gusztustalan ember van a világon...
2023. febr. 20. 21:33
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű.

Ha vki nem kell, nem dugunk vele.

Pont.

2023. febr. 20. 21:35
 16/31 A kérdező kommentje:

13 nem lenne prostitíció ha ez nem így lenne hogy a pasik bárkivel lefekszenek.

Fordítva nem virágzik valahogy az ipar.

Ha egy nőnek hátat forditana egy férfi, de csak a szex miatt mégis vele van, vagy bármit is nyújt, akkor a nő voltaképp a pasi akarata ellen kapja meg a pasit meg a törődést. Azaz kb mint az erőszak. Mert a pasi a nőt nem akarja csak a szexet. De cserébe ezért minden jár. A pasi figyelme, udvarlása, minden.

2023. febr. 20. 21:40
 17/31 A kérdező kommentje:

Az ukránokat miért akarják az incelek? Talán szerelemből? Beszéltek csak egyszer is? Mégcsak az sem számít hogy konkrét személy legyen akit láttam akinek az ullatát éreztem akibe belezúgtam, hanem pl egy ukrán. Személyiséget se raknak sokan a nőkhöz.

Olyan kéne aki vékony csinos. Nem kis mariska, marcsiajulcsa, akit kinézett magának hogy Ő kell, hanem doszt mindegy vékony legyen már jöhet is. Nincs olyan hogy x-el le akarok feküdni. A pasiknál olyan van hogy egy uktannal vagy egy diákkal, vagy egy vékonnyal, vagy vagy

Az alaptézisem helytálló. Bárkivel lefekszenek. Nem a személy számít. Nem a neve.

Egy ukrán pl.

2023. febr. 20. 21:47
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb összeget mernék tenni arra, hogy a kérdezőnek nincs csaja.
2023. febr. 20. 22:00
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi hülyeséget nem találtok még ki...
2023. febr. 21. 07:26
 20/31 A kérdező kommentje:
Ugy érzem kihasználok egy pasit akarata ellenére ebből a kérdés
2023. febr. 21. 07:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!