Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy srác akivel minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akivel minden jól alakult,de aztán nem válaszolt semmire,majd elkezdtem neki sokat írni,utána letiltott mindenhonnan.Mit tegyek? Nem értem miért tette,amikor nem bántottam meg.Ne keressem egy darabig? Hátha meggondolja magát?

Figyelt kérdés

2023. febr. 20. 14:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi nem tudhatjuk, hogy miért tiltott le, ne ránk legyél mérges. Nem szép viselkedés, sajnos előfordul, erre ismeretlenként nem nagyon lehet mást mondani.
2023. febr. 20. 15:18
 12/21 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolo!

Normális válaszokat vártam! Hogy valaki járt e hasonlóan és mit tett? Mi az amit tehetek h.ha sokat irtam neki az volt a gond?

Mi az ami bevállhat h.újra keressen?

Pl.meglepni valamivel amit szeret es valahogy eljuttatni neki?

2023. febr. 20. 15:21
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Leírtuk, hagyd békén. Ha valaki odáig jut, hogy letilt valakit, akkor egyértelmű, hogy nem akar vele tovább kommunikálni. Ha további meglepikkel zaklatod, az csak ront a helyzeten.
2023. febr. 20. 15:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak szoktak így járni többnyire. Mással is ismerkedett közben és lehet inkább azt választotta. Gyerekes befejezés de bárkivel leőfordulhat.
2023. febr. 20. 15:24
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én értem, hogy neked ez rosszul esik, szerintem is nettó suttyóság mindenféle előjel és szó nélkül eltűnni és tiltani a másikat, főleg hogy előtte még találkát terveztetek stb, DE ennél egyértelműbb nem lehetne az, hogy nem akar tőled (már) semmit, sem beszélgetni, sem találkozni. Fogadd el és lépj tovább, mást nem tehetsz. Aki így viselkedik, azért amúgy sem kár. Az viszont már részedről lenne gáz, hogy ezek után is meglepiket akarsz neki küldözgetni meg miegymás. Ez csak tovább rontja a helyzetet.
2023. febr. 20. 15:27
 16/21 anonim ***** válasza:
16. Na, most már megvan, hogy miért tiltott!
2023. febr. 20. 15:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a nőies stílusodhoz.. Kiírsz egy kérdést, az emberek segítő szándékkal válaszolnak, erre te lebalfszozod őket. 🤦🏻‍♀️

Kezdem megérteni, hogy a srác miért tiltott le végső soron. Ha vele is így viselkedtél/beszéltél, jobbnak látta, ha minél előbb megszabadul tőled.

2023. febr. 20. 15:41
 18/21 anonim ***** válasza:
47%
Kedves Kérdező, velem is előfordult már ilyen. Évekig bele voltam zúgva egy srácba, sokat beszéltünk írásban, illetve találkozgattunk is. Úgy tűnt, hogy jól alakul a dolog köztünk, majd egyik napról a másikra (minden előjel nélkül) tiltott mindenhonnan. Teljesen összeomlottam, nem tudtam, hogy mégis mi a franc történt, hiszen nem csináltam semmit. Utána állandóan került engem, és ugye tiltott szóval nem is tudtam írni neki sehol. Aztán beletörődtem, hogy ez akkor így ennyi volt, de nagyon sokáig mérges voltam. Nem tudom, hogy a te esetedben mi lehet a háttér, nálunk a hátunk mögött ment a szarkeverés, amit két hónappal a tiltás után ő írt meg nekem egy hosszú üzenetben úgy nagyjából és bocsánatot kért. Ez viszont tinikori szerelem volt, azóta jó pár év eltelt. A pontos okot azóta sem tudom, de már nem is lényeges. Amennyit tehetsz, hogy hagyod. Ha szeretne valamit tőled, akkor úgy is keresni fog, de ne te küzdj még érte, mert egyrészt tényleg ronthat a helyzeten, másrészt pedig téged tesz ez tönkre. Kitartást.
2023. febr. 20. 15:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Szép :D
2023. febr. 20. 15:49
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért tiltott le, mert egy idegesítő picsa vagy. Szívesen.
2023. febr. 20. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!