Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így mi? Azóta sem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így mi? Azóta sem tudom hova tenni 😌

Figyelt kérdés

20 éves vagyok este végeztem a munkával.

Majd álltam a dohánybolt előtt és oda jött egy lány megkerdezte van - e tuzem mondtam nincs mivel nem dohányzom.

Elkezdtünk beszélgetni majd mondta, hogy 23 éves és édesanyja kórházba van reggel engedik haza.

Elmentunk boltba majd vissza kísértem a kórházhoz épp elkoszontunk egymástól és elindultam. Majd utánam szólt, hogy menjek vissza egy kicsit és visszaléptem semmit sem sejtve.

Erre ő megcsokolt.

Nem csúnya lány de semmit nem jelentett nem is ismerem most láttam először életem során.

Valaki járt már hasonlóan korábban? Miért tehette?

2023. febr. 20. 02:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű jelét adta, hogy bejössz neki. Legalább az elérhetősége megvan? Vagy csak úgy otthagytátok egymást mintha mi se történt volna?
2023. febr. 20. 06:14
 2/7 anonim válasza:
100%
Szerintem menekülj. Vagy szét van csúszva, vagy ő ilyen is
2023. febr. 20. 06:35
 3/7 anonim válasza:
83%
Egyébként lehet, hogy lelki állapotban volt az anyja miatt és támogató voltál vele nagyon és ezt így fejezte ki. Lehet, hogy neki se jelentett semmit.. Beszéljetek róla, ha megvan az elérhetősége!
2023. febr. 20. 06:49
 4/7 anonim válasza:
90%
*és szólt az ébresztő :D
2023. febr. 20. 06:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is meg kéne beszélni, csak ahhoz kéne egy elérhetőség.
2023. febr. 20. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Álomfejtéssel az Ezotéria rovatban foglalkoznak :)
2023. febr. 20. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:
43%
Ha van ilyen, akkor az nem komplett....
2023. febr. 20. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!