Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők valódi természetét tényleg csak a legvonzóbb és a legkevésbé vonzó pasik ismerik valójában? A normie/átlag középréteg él a legnagyobb rózsaszín ködben a nőkkel kapcsolatban?
A legszélsőségesebb reakciókat a nőkből a legvonzóbb és a legkevésbé vonzó férfiak váltják ki. A legvonzóbbak lábai elé rengeteg nő veti magát, nagyon sok mindent megengednek a legvonzóbb férfiaknak, amiket más férfiaknak nem és lemennek nekik kutyába (szó szerint és átvitt értelemben is). A top férfiak nagyon sokat látnak a nőkből, mert folyamatosan interaktálnak velük szexuálisan a nők egész életük során. (Ha egy top férfi valamiért nem nőcsábász, akkor is sok nő próbálkozik nála és felfedi magát előtte.)
A legkevésbé vonzó férfiak is sokat kapnak a nőkből, csak a másik végletet tekintve, hogy pl. bármit csinálnak, az sosem lesz jó és mindig szélsőségesen negatív reakciókat váltanak ki általában az emberekből és a nőkből is. (Pl. ha egy ronda férfi ugyanúgy odamegy ismerkedni, mint egy jóképű nőnek tetsző férfi és az előbbi szexuális zaklatás, az utóbbi nem.) Vagy általában, hogy a csúnya/alacsony/szegény/kövér/szociálisan nem jól kalibrált férfiak milyen undort váltanak ki a nőkből és ezt néha azok érzékeltetik is velük.
A legtöbb normie férfi ehhez képest csak úgy elvan a langyos vízben egész életében. Sosincs igazán az életében nagy izgalom, de azért ha ügyeske lesz és keres pénzt, "átlag" életet él, akkor csurran-cseppen neki valamilyen nő és szex az élete során. Szexuálisan keveset interaktálnak a nőkkel, nem váltanak ki belőlük olyan reakciókat, mint a legjobb férfiak. De a nők annyira emberalatti számba sem veszik őket, mint a legkevésbé vonzó férfiakat, inkább szexuálisan csak átnéznek rajtuk vagy pénztárcának, "csavarnak a gépezetben" tekintik őket és ilyen értelemben megtűrik őket maguk körül.
Nem mondom, hogy nincs igaza, de
1. kit érdekel?
2. az állatvilágban is az alfáé a nők
3. fogadd el, hogy ezek a dolgok így működnek, úgysem tudsz mit tenni ellene
"A normie/átlag középréteg él a legnagyobb rózsaszín ködben a nőkkel kapcsolatban?"
Szerintem aki elmúlt 20-25 éves, és volt már dolga nőkkel, az nem él rózsaszín ködben velük kapcsolatban.
7: majdnem anyanyelvi szinten beszélem az angolt, évek óta főleg Egyesült Királyságbeli emberekkel dolgozom és kommunikálok napi szinten, mégsem felejtettem el magyarul, pedig nincs is olyan kiterjedt haveri köröm... ez mutatja azt, mennyire beszűkült az elméd és a tudatod, illetve hogy a magyar szókincsed nincs annyira a topon alapból sem. Pont ugyanaz a kategória vagy, mint a csajok, akik kimennek 2 évre "angolba'" és aztán hirtelen angol akcentussal beszélik a magyart az agyukat játszva.
Amúgy meg a nők nem homogén halmaz - úgy, ahogy a jópasik meg az ismerkedésben szerencsétlen pasik sem az. Mindenkinek egyéniek a tapasztalatai, teljesen más nőkkel. Ennyi erővel el lehet mondani, hogy minden férfi hajlamos a gyilkosságra, mert x nőt kinyírtak azért, mert nem akartak az adott pasival elmenni szobára... ugye, milyen hülyén hangzik?
(plusz azért elég sok átlag pasi teljesen jól elvan az átlag nőjével)
#7 Én angol szakot végeztem az egyetemen, azért kérdeztem.Kösz a tippet, a te tanácsodra nem szorulok rá.
Arra azért ne legyél büszke, hogy ilyen szegényes a szókincsed az anyanyelveden.
Az interakció egyébként latin eredetű szó, a magyar nyelvben is használatos, csak nem így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!