Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác csak szexet akar, akkor miért van az hogy aggódik érted és törődik veled? Bármit megtudsz vele beszélni mert támogat.
Ha nem vállal fel, csak zárt ajtók mögött találkozik veled, akkor ne ábrándozz .
Neki ez kényelmes, hogy eljár hozzád.
Persze, csak kell beszélgetni, karbantartani a kapcsolatot, de többre ne számíts.
A szerelem, ragaszkodás egészen más.
"Miért nem válsz el ha nem túl rózsás a helyzet?"
Oh, hát így már érthető, miért nem válik. A biztosat csak akkor hagyja ott, ha az új pasi már megvan. Addig jó a szamár is...
“De néha meg olyanokat ír hogy úgy érzem talán többet is szeretne”
Ez a vágyálmod. Belemagyarázod a közhelyekbe, amiket ír. Közben csak ráhangol a következő találkozóra.
Ha többet akarna, akkor kimondaná= válj el, lépjünk ki a nyilvánosság elé, szeretlek.
Nőként írom, én is jártam így, és pofára is estem...
Hidd el, vannak olyan férfiak, akik bármit képesek elhitetni veled csak azért, hogy a bugyidba jussanak.
18-as csatlakozom. Sajnos én is megjártam
Kérdező, Neked pedig azt tanácsolom tényleg ne gondolj bele többet. Sajnos bármit képesek megtenni, hogy elérjék nálad amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!