Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác csak szexet akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vivien9322 kérdése:

Ha egy srác csak szexet akar, akkor miért van az hogy aggódik érted és törődik veled? Bármit megtudsz vele beszélni mert támogat.

Figyelt kérdés
2023. febr. 19. 18:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tudom éretlen vagyok. Nekem van férjem de nem túl rózsás a házasságom. Amikor a sráccal elkezdtünk beszélgetni akkor neki is volt kapcsolata azóta szakított. Utána kérdeztem meg tőle és igen azt írta hogy csak szexet akar. De néha meg olyanokat ír hogy úgy érzem talán többet is szeretne de néha meg az olyan vissza húzódó
2023. febr. 19. 19:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2023. febr. 19. 19:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
mondom, ne akarj többet belelátni. Csak szexet akar, te nem, ezért álmodozol.
2023. febr. 19. 19:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Elmondta, hogy szexet akar, de mi mást is akarna, ha te férjezett vagy? Miért nem válsz el ha nem túl rózsás a helyzet? Hogyan akarsz te többet, ha férjed van? Hihetetlen.
2023. febr. 19. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha nem vállal fel, csak zárt ajtók mögött találkozik veled, akkor ne ábrándozz .

Neki ez kényelmes, hogy eljár hozzád.

Persze, csak kell beszélgetni, karbantartani a kapcsolatot, de többre ne számíts.

A szerelem, ragaszkodás egészen más.

2023. febr. 19. 20:07
 16/20 anonim ***** válasza:

"Miért nem válsz el ha nem túl rózsás a helyzet?"

Oh, hát így már érthető, miért nem válik. A biztosat csak akkor hagyja ott, ha az új pasi már megvan. Addig jó a szamár is...

2023. febr. 19. 20:13
 17/20 anonim ***** válasza:

“De néha meg olyanokat ír hogy úgy érzem talán többet is szeretne”

Ez a vágyálmod. Belemagyarázod a közhelyekbe, amiket ír. Közben csak ráhangol a következő találkozóra.

Ha többet akarna, akkor kimondaná= válj el, lépjünk ki a nyilvánosság elé, szeretlek.

2023. febr. 19. 20:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom, én is jártam így, és pofára is estem...

Hidd el, vannak olyan férfiak, akik bármit képesek elhitetni veled csak azért, hogy a bugyidba jussanak.

2023. febr. 19. 21:06
 19/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem ertem hogy rengeteg nonel miert van osszekapcsolva hogy ha valaki szexet akar akkor az egy taho allat kell hogy legyen. Ha valakivel megosztom a legintimebb testi kapcsolodast akkor nyilvan hogy lelkileg is tamogato leszek
2023. febr. 20. 01:04
 20/20 anonim válasza:

18-as csatlakozom. Sajnos én is megjártam

Kérdező, Neked pedig azt tanácsolom tényleg ne gondolj bele többet. Sajnos bármit képesek megtenni, hogy elérjék nálad amit akarnak.

2023. febr. 20. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!