Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy lány iránti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy lány iránti "fellángolást" elűzni?

Figyelt kérdés

Utánam lévő műszakban van egy lány akit a muszakvaltás körüli 5 -10percben, amíg látom,nem tudom levenni a szemem róla. Nem akarok tőle semmit,de mégis "bemesélem" magamnak,hogy kell nekem,stb :D

Hogy lehetne ezt a fellangolast eluzni?

2023. febr. 19. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10. Jolvan azert ez mar a beteges szint.
2023. márc. 27. 10:10
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
Ha csak annyit tudsz róla, hogy látod 5-10 percet az is lehet leszbi, vagy férjezett gyermekes, semmi esélyed. Legalább ez utóbbit ki kellene derítened róla.
2023. máj. 19. 18:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Es amugy elkepzelheto erdeklodes az o reszerol is? Amugy szerintem egy ellaposodott kapcsolat utan lehet konnyen elfelejteni, a platoi makacs dolog.

Es ha neadjisten jo lenne ebbol?

Meg szerintem egy kudarc, kikosarazas utan nem betegesen sertett ember is konnyebben mond le, mint igy.

Meg egy gyogymodja, mikor egy kovetkezo lany ragad meg teged, de esetleg ugyanilyen szituban.

2023. jún. 12. 20:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Na történt valami azóta?
2023. júl. 8. 18:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Csak annyi, hogy probalom abban a pár percben amíg látom kerülni, és nem a közelében lenni. Tisztán látszik rajta, hogy unszimpatikus vagyok neki, jóformán ki nem állhat. Így, hogy kerulom , már nem akkora a "fellangolas", de így is késztetést érzek arra néha, hogy q gép mögül rapillantsak :D szóval az elfelejtes az még nem mostanság fog szerintem megtortenni
2023. júl. 8. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Én csak úgy tudom ha nem látom de az is tart akár 3 hétig is.
2023. júl. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!