Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy lány iránti "fellángolást" elűzni?
Utánam lévő műszakban van egy lány akit a muszakvaltás körüli 5 -10percben, amíg látom,nem tudom levenni a szemem róla. Nem akarok tőle semmit,de mégis "bemesélem" magamnak,hogy kell nekem,stb :D
Hogy lehetne ezt a fellangolast eluzni?
#1: inkább az utóbbi, nem is nagyon akarom öt,mert egyrészt idősebb is nálam egy pár évvel,plusz kipletykálnának minket.
#2: még szépnek se mondanám annyira 😀
Mégis valamiért bemesélem magamnak,hogy tetszik...
A kérdés volt már. Remélem jövőhéten is kiírod legalább 2x.
Ott és most is csak azt tudom írni, kerüld ahogy lehet és koncentrálj másra. Bár persze újra kiírni könnyebb...
Szokták mondani, hogy van aki addig szép, amíg meg nem szólal. :)
Egy beszélgetésben sokminden kiderül. Lehet hogy nem fogod annyira cukinak találni, vagy megváltozik a képed róla, mert mondjuk pár lekezelő mondattal elintézi, hogy hamar kiábrándulj.
Kezdeményezz beszélgetést vele, ha folyamatosan nézed,tudja hogy bejön neked.
Ha pozitívan reagál, hajrá,ha nem úgyis megutálod.
Most azért érdekes neked szerintem,amit te belelátsz,nem azért amilyen valójában. Hisz gyakorlatilag semmit nem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!