Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb úgy lenni egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb úgy lenni egy kapcsolatban hogy legalább azt hiszed szeretnek es boldog vagy, vagy úgy hogy tisztán tudod hogy csak szexre vesznek barátság extrákkal féle?

Figyelt kérdés

Szoval mindenhogy mindenképp vége lesz.

De 1 évig együtt vagy mondjuk valakivel akit szeretsz.

Jobb ezt az 1 évet eltölteni abban a tudatban, tisztán lebeszelve, hogy ő nem tervez veled komolyat(összeköltözés házasság és csak veled van csak mert jó de ez a szint neki elég is hogy nem haladtok feljebb)hogy ne várj többet, vagy jobb úgy hogy a másik szerelmi kapcsolatnak allitja be és 1 éven át azt érted hogy szeretve vagy és boldog, aztán hidegzuhany?

Az 1 év minősége közti különbség szerintem így hatalmas.

1 évig vagy tudod hogy csak egy ocska szexkapcsolatban vagy és úgy élsz, másik esetben meg boldog vagy 1 évig.

Vagy inkább elkerülés a legjobb? Inkább 1 évig egyedül? És lekütdenéd magadban hogy szereomes vagy valakibe? (Tegyük fel senkid nem lesz aki kéne aki tetszene aki kellene neked 1 éven belül!)

#1 év valakivel akit szeretsz
2023. febr. 19. 08:58
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
De szerintem ha a másik nem tervez komolyabbat, akkor úgy igazán nem boldog, vagy nem ismeri önmagát. Akkor össze se jövök vele. Az kb olyan toxic mimt a barátság extrákkal
2023. febr. 19. 09:52
 12/54 anonim ***** válasza:
*mert nem egyik a jövőkép = mert nem egyezik a jövőkép
2023. febr. 19. 09:53
 13/54 anonim ***** válasza:
#9 De akkor így mi értelme? Gyötörnéd magad így? Te szerelemmel szíved-lelked beleadod a kapcsolatba, cserében beéred annyival, hogy elvisel / megtűr maga mellett "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon???
2023. febr. 19. 09:57
 14/54 A kérdező kommentje:
13 akkor inkább a szerelem illuziojaban? Hogy azt adja neked be hogy szerelmes beléd? Es ebben a hitben éled le?
2023. febr. 19. 10:01
 15/54 A kérdező kommentje:
Szóval jobb ha egy férfi megmondja az elején az igazsagot, és vagy belemész vagy nem, azaz vagy végig abban a tudatban töltesz el vele 1 évet, hogy nem akar semmi többet, vagy simán kihagyod az életedből, vagy jobb ha hülyít inkább, es legalább boldog az 1 éved megha illuzió is csak, de ezt nem tudod?
2023. febr. 19. 10:03
 16/54 anonim ***** válasza:
75%

Nem hülyíthet be, mert úgyis rajövök és inkább egyedül, mint barátság extrákkal, hazudik, vagy vele maradok hiába őszinte, merthogy én szeretem.

Hát nem, akkor inkább vénkisaszony maradok. 😀

2023. febr. 19. 10:04
 17/54 anonim ***** válasza:

Dehogy. Nyilván ez egy eleve halálraítélt kapcsolat...az ilyet úgy hívom koporsóban fogant...na jó ezt most találtam ki, de tetszik, használni fogom.

Na szóval ugyan mi a bánatnak akarnék ilyet? Konkrétan van akit ez taszít depresszióba és öngyilkosságba, te pedig önként kérnéd magadra? Kezdem azt hinni hogy troll vagy vagy komoly mentális segítségre lenne szükséged...

Miért akarna bárki is a garantált bukás igérete mellett hazugságra alapozva élni...akár 1 évet vagy csak percet is?

2023. febr. 19. 10:05
 18/54 anonim ***** válasza:
Én szeretek egyedül lenni, 1 év ráadásul nem is sok. Az alatt bőven túl tudok lépni bármilyen szerelmen, kapcsolaton.
2023. febr. 19. 10:06
 19/54 A kérdező kommentje:

Szoval akiknek mondjuk pár év után vége a kapcsolata az visszanezve ugy van vele inkább bele se ment volna ibkabb lett volna addig egyedül? Nem ért annyit az egész?

Inkább pár év egyedül mint megélni pár evig azzal akit szeretsz?

2023. febr. 19. 10:07
 20/54 A kérdező kommentje:
Inkább kihagysz vmit az életedből h ne sérülj, elkerülő strategia jobb?
2023. febr. 19. 10:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!