Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember aki 100%...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember aki 100% Chad?

Figyelt kérdés

Mármint "A" Chad, aki már undoritóan jóképű, jó testű, fullos genetika bárhonnan nézzük.

Esetleg ha ismersz ilyet, oszd már meg.

2023. febr. 19. 00:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Jackie Chad
2023. febr. 19. 00:06
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
0
2023. febr. 19. 00:26
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Ismerek. Nem osztom meg senkivel 😉
2023. febr. 19. 00:26
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
Orbán Viktor
2023. febr. 19. 00:32
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Ismertem ilyet, 17 évesen úgy nézett ki mint Jensen Ackles
2023. febr. 19. 01:23
 6/12 anonim ***** válasza:
18%
Én az vok
2023. febr. 19. 02:51
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Marcell, az 50%, H és D hiányzik. De a vezetéknevemben van H, szóval ha az is számít, akkor már 75% Chad vagyok.
2023. febr. 19. 03:04
 8/12 anonim ***** válasza:
34%

A chad nem attól lesz chad, hogy tökéletes teste van. XD Apám simán chad, és egy alacsony kövér paraszt. Csak hát belenéz a nő szemébe és megszólal kétszer, az meg rájön, hogy még sose volt igazán elcsábítva soha a büdös életbe.

Én óriási chad vagyok, de szerintem olyan átlagos külsőm lehet, kicsit átlag feletti, bár sportos alkatú vagyok alapjáraton. Viszont ha háttal sétál valaki, akkor is azt tudok kiolvasni a személyiségéből, amit nem szégyellek.., így elég könnyű csajozni, hogy konkrétan tudod, minden egyes vágyát, hogy mit akar.

Chad az, aki a kiszemelt réteget, ami nyitott felé alapjáraton, azt aktívan megnyitja és meg is szerzi ha akarja. Ebben a külső szinte leírhatatlanul kevés szerepet játszik. Csak a legprimitívebb rétegekben számít chadnek az, aki jól néz ki, mert a nők legalsó rétegei annyira üresek, személyiségtelenek, hogy azt hiszik a test minden, és akkor nagyobb az egójuk ha a kamatytársuknak a társadalom szemében minőségi teste van. Ez az a réteg, ami szinte elhanyagolható. A való életben azt fogod látni, hogy adonisz testű pasik pattanak le az átlag pasik mellett, akik egy nézéssel szétrobbantják az átlag nő lábait egymástól.

Ismétlem, ez nálam nem csak elméleti tudás, és nem csak saját tapasztalat.

2023. febr. 19. 05:36
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
8: te ezt honnan vetted? Csak mert akkora f*szság, amit leírtál, hogy kedvem lenne eladni a telómat
2023. febr. 19. 07:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Még ezen az oldalon is ritkán látni ekkora bohócot, mint a 8-as. :D
2023. febr. 19. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!