Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy nővel, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy nővel, és teljesen máshogy néz ki smink nélkül. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval randiztuk párszor, és egy nagyon szép, dekoratív csinos lány.

Nálam aludt a hétvégén, így alakult és nem voltak itt a dolgai pl sminkek

Teljesen máshogy néz ki, mint ahogy a randik alkalmával megismertem! Mármint sokkal rosszabbul néz ki.

Nem pattanásos vagy ilyesmi, csak olyan semmilyen

Sápadt az arca, karikás a szeme, és a hajszíne is olyan fura smink nélkül, mintha nem is az az ember lenne akivel randiztam korábban

Persze nem említettem neki, már elment, de most mi legyen?

2023. febr. 18. 18:30
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
83%

"Az, aki szép, az reggel is szép, mégha össze is törte az ágy...".

Tehát vagy elfogadod, vagy elhagyod.

2023. febr. 18. 19:33
 22/47 grmindenyssa válasza:
100%
Régi igazság: nem az a nagy valami, lefeküdni valakivel, hanem mellette ébredni. Ha neked a smink tetszett, nem a nő, akkor ezt a csajt engedd el.
2023. febr. 18. 19:42
 23/47 anonim ***** válasza:
37%
#6 De érted, nem a kérdező sminkelt magából egy totál más kinézetű embert, hanem a nő.Persze, fontos a belső is nagyon, de ez nevetségesen hangzik azért egy olyan emberre vonatkoztatva, aki egy maszkot sminkel arcára.Nem gond az a hozzáállás sem, hogy csak a lélek a fontos, de akkor nem kell ilyen durván sminkelni és készen van.Aztán akinek natúran tetszik, annak tetszik.
2023. febr. 18. 19:43
 24/47 anonim ***** válasza:
71%
#9 Nem, csak azoknak, akik nem szépek.
2023. febr. 18. 19:44
 25/47 anonim ***** válasza:
40%
Meg ha egy nő ennyire durván sminkel, akkor valószínűleg saját magát se bírja elviselni úgy, ahogy ala natur kinéz. Nehogy már én legyek a szemét, mert nekem se tetszik úgy...
2023. febr. 18. 19:44
 26/47 anonim ***** válasza:
93%

"a hajszíne is olyan fura smink nélkül,"

Ja :D

Tudomásul kéne venni a mű insta világhoz szokott szemeknek, hogy nem sok köze van a valósághoz.

AZért nehéz nem észre venni, hogy annyi a smink valakin, hogy utána olyan semmilyen.

Már ha igaz a kérdés. Életben nem láttam, hallottam olyan férfiről, aki sérelmezte, hogy a partnere nem ugyanolyan smink nélkül, mint sminkben :D

2023. febr. 18. 20:06
 27/47 A kérdező kommentje:

nem arról van szó, hogy ronda lenne, átlagosnak mondanám

csak hogy messziről sem olyan ragyogó

értem én ha egy pasi szerelmes akkor a nő mindenképpen vonzó lesz számára, talán észre sem veszi a smink extra dolgot, de így nem is tudom mit mondjak

mondjuk anyukám is ilyen (volt) visszagondolva a gyerekkorromra ha elmentünk valami eseményre a családdal egész máshogy festett mint amúgy

de akkor nekem fel sem tűnt

2023. febr. 18. 20:08
 28/47 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy a sápadt arcot meg a karikás szemet egy korrektorrak meg egy pirosítóval el lehet tüntetni, azt én nem nevezném vakolatnak, de oké.

Ha ennyire megvisel, hogy vki kicsit csúnyább lett, mint megszoktad, akkor pedig tényleg nem való neked párkapcsolat, legalábbis hosszú távú biztosan nem. Az ember sokat változik az évek során, nem lesz senki olyan szép 40 évesen mint 20 évesen volt, szülés után vagy betegségek hatás ára is változik a test. Egy hosszú távú párkapcsolatban ezt elfogadjuk.

Egyébként pedig ha valakivel működik a kémia, akkor azt nem fogom csúnyának látni másnap reggel.

2023. febr. 18. 20:08
 29/47 anonim ***** válasza:
87%
Mond meg neki, hogy a smink cuccot is vigye legközelebb...
2023. febr. 18. 20:16
 30/47 anonim ***** válasza:
91%

Ez a lány vagy durván sminkel, vagy nem vagy oda érte eléggé.

Utóbbi esetben érdemes lenne elgondolkodnod, mert az esetleges feleséged 15 év múlva 2-3 gyerekkel szintén valószínű, hogy nem fog otthon sminkelni, a szeme kva élet, hogy karikás lesz, és a haja is elég semmilyen lesz sokszor, hogy a gondosan bondorított frizuráját ne tépje ki a lurkó.

2023. febr. 18. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!