Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor meglátnátok smink...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor meglátnátok smink nélkül és ilyen lenne a bőre, kevésbé tartanátok vonzónak?

Figyelt kérdés

Ha megismernétek egy nőt, aki sminket hord. Nem sokat, csak épp elfedi a bőrhibáit, de a vonásait nem változtatja meg.

Ha első alaklommal, amikor lemosná a sminket és láthatóvá válna a bőrhibája (rosacea) kevésbé látnád vonzónak, ha amúgy kompletten, az egész nő vonz?

Kb ilyesmi: [link]

2022. dec. 20. 01:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

[link]

Kb. ennyi különbséggel.

2022. dec. 20. 01:14
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem vészes, nálam ennyi beleférne.

Ezzel együtt persze, ha bőrgyógyász tudna rajta segíteni, mindenképpen biztatnám, hogy menjen el hozzá.

2022. dec. 20. 01:14
 3/11 A kérdező kommentje:

Én vagyok az érintett (nem az én képeim) és tudnak, lézerrel kilövik a pici, piros ereket, de újra és újra jönnek, a kezelés pedig nagyon drága.

Végleges, vagy olcsóbb megoldás nincs. Éteintolerancia is okozhatja, de olyanom nincs. Úgyhogy, így maradna, úgy képzeld el.

2022. dec. 20. 01:16
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Értem.

Sajnálatos, hogy végleges megoldás nincs. Az ideiglenesre nem érdemes költeni.

Esetleg természetgyógyásznál érdemes futni egy kört, mert tapasztalatom szerint ők pont azokban jók, amikben a hivatalos orvostudomány csődöt mond.

De ennyivel simán lehet szeretni és vonzónak tartani egy nőt egy életen át is. Engem az se zavarna, ha hétköznap, vagy hétvégén ha csak egymással vagyunk, sosem sminkelné magát (tehát nem akarná eltüntetni ezt).

2022. dec. 20. 01:22
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Hogy ha egy férfi meglátná az arcodat és elutasítana téged emiatt, akkor az annyit tesz hogy borzalmasan felszínes és/vagy gyerekes. Illetve, a férfiak 90%-át nem érdekli az ha rosacead van, lehet észre se vennék ha nem említed nekik. Ezt komolyan mondom, gyakran azt se veszik észre ha a párjuk fodrásznál volt mondjuk:)

Egyébként ez nekem is megvan, egy enyhe formában, főleg az orromon és két oldalt az arcomon. Nem olyan vörös mint súlyos esetben, de láthatóan piros, közelről lehet látni.

Sosem fedtem el alapozóval vagy sminkkel, nekem tetszik is:) Úgy fogom fel hogy van egy kis beépített pirosítóm 😀 De nem is nagyon kaptam még rá semmilyen negatív megjegyzést, vagy bántást.

2022. dec. 20. 01:54
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Megnézném azt a 10-ből 1 pasit, aki egyáltalán észrevenné a különbséget! Meglepődnél, mennyire nem érdekli őket semmi. Azt se veszik észre, ha átöltözöl. Néhányan azt sem, ha más lesz a hajad.
2022. dec. 20. 05:15
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

"Esetleg természetgyógyásznál érdemes futni egy kört, mert tapasztalatom szerint ők pont azokban jók, amikben a hivatalos orvostudomány csődöt mond."

Abban árulnak csodát, amire nincs megoldás. Ezt hívják átverésnek, igen.

2022. dec. 20. 05:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne.
2022. dec. 20. 08:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Nőként írok, ha nem baj, mert nekm is rosaceám van, ráadásul nem az arcomon hanem konkrétan csak az orromon, mint egy rohadt bohócnak. A férjemet eddig se érdekelte ez, már a kapcsolatunk alatt kezdett kijönni egyébként. Viszont van rá egy nagyon jó krém, ami tényleg sokat segít. Napi kétszer kell használni és nagyon sokat halványít, szinte teljesen eltünteti a pirosságot.
2022. dec. 20. 11:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Mi a neve ennek? Köszi, ha leírod:)
2022. dec. 20. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!