Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Közölnétek ezt a leendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közölnétek ezt a leendő párotokkal vagy amiről nem tud az nem fáj?

Figyelt kérdés
Több, mint 100 prosti szolgáltatását vettem már igénybe, a legtöbbjüket kinyaltam, illetve egy pár óvszer nélkül is engedte.

2023. febr. 18. 07:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

Komolyan válaszolva egy ilyen kérdésre: Ne beszélj erről, ha nem vagy rákényszerítve. Ha rá vagy kényszerítve, akkor meg csak annyit, amennyit nagyon muszáj.

Gyanús, hogy itt érdeklődsz ezzel kapcsolatban, de ennél jobbat nem lehet szerintem ajánlani. Ami a múltban volt, az maradjon is ott.

2023. febr. 18. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Előbb vagy utóbb kiderül az,hogy voltál már prostinál.Én a számokat erősen letagadnám,mert nagyon durva több milliót elverni kurvákra és ennyiszer elmenni hozzájuk.Az meg eléggé gusztustalan,hogy kinyaltad és gumi nélkül csináltátok.
2023. febr. 18. 23:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Sokan nem is tudják mennyi magára igényesebb prosti létezik,mint a sok party kur..va akik ott izzadnak éjjel a buliba,aztán szopnak a wcbe vagy kint dugják öket a parkba..persze az nem prosti és attól nem kapsz el semmit igaz...
2023. febr. 19. 07:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez az, amin én is rengeteget gondolkodtam, mert amióta a 18-at betoltottem, rengetegszer voltam prostinal (mindig védekezek, még franciánál is gumi van rajtam, kinyalni alap h nem nyalok senkit), a nulláról felhoztam magam egy olyan szintre, hogy nem vagyok tehetségtelen az ágyban, azaz azt nem mondhatom egy lánynak sem h szűz vagyok, mert rögtön rájönne, hogy kamuzok

20/f

2023. febr. 19. 07:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Normális nőt nem hiszem, hogy fogsz találni ilyen jellemmel.
2023. febr. 20. 13:48
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
30%
A múltunk nem életfogytos ítélet, hanem lépcsőfokok sora. Általuk lettünk olyanok, milyenek vagyunk. Ha a párunk így szeret minket, nincs mit szégyellni rajtuk. Persze ez nem jelenti azt, hogy dicsekedni kell vele.
2023. febr. 26. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!