Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom azt kérni a barátnőmtől, hogy ne járjon pszichológushoz?
Nincs jogod ezt kérni tőle, ahhoz viszont igen, hogy ne adj rá pénzt neki. Plusz ahhoz is van jogod, hogy kirakd a nőt a 3,14csába.
Amúgy nem az a fő baj, hogy pszichológushoz jár, hanem az, hogy a fejében komoly gondok vannak.
(Persze simán el tudom képzelni, hogy a pszichológussal adja alá a lovat mindenben. Ott is sok a gerinctelen és/vagy pocsék szakember, de még a jobbak sem érnek sokat. Na mindegy, a fő gond a barátnőd agya.)
Na, én elkezdtem terápiára járni és nem lettem azonnal jobban, sőt. Egy barátnőmnek se lett jobb egy év után érezhetően
Amúgy nem tudhatod, hogy mi zajlik ott egy ülésen. Nem lehet egyébként, hogy tényleg kihasználják a barátai?
Iszonyatosan nehéz ezt látni, beleszólni
Nézd, én azt gondolom, hogy azt kérdezd meg tőle, hogy miben segít neki és miben van előrébb. Min dolgoznak éppen, stb. Én ezeket el tudom mondani masoknak
Hogyne lenne jogod, ha te fizeted. El kell zárni a pénzcsapot, ne fizess olyasmiért, ami neked kárt okoz.
N
Te is kérj egy időpontot a pszichológushoz, és mondd el, mit tapasztalsz. Vagy később akár kettesben is mehettek. Komolyan.
Tényleg egy valós dolog, hogy valakit kihasználnak és neki ez nem tűnik fel, és a pszichológus ezzel szembesíti. Lehet, tényleg ilyen van a párodnál is, és most a szembesülés kicsit drámai. Én a helyedben arra figyelnék, hogy ne próbáljam őt irányítani véletlenül se, és érezze, hogy mindenben számít a véleménye, ne nyomjam el a saját véleményemmel.
Rákos, orvoshoz jár chemóra, rosszabodik az állapota, ne járjon orvoshoz.
1. Közöd nincs hozzá.
2 Gecziség beleszólnia másik egészségügyi kezelésébe
16 vok
Megkövetlek. Elézést. A finanszírozást jogod van megtagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!