Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 10év sok?
Figyelt kérdés
Az ismerettségi körömben van egy 15éves lány(többnek néz ki a koránál egy kicsit) összejött egy 25 éves férfival. Állítólag szexuális kapcsolatot nem létesítenek, mert a férfi tiszteletben tartja a lány kéréseit. Ezzel az a probléma hogy ő korábban flörtölt,kavart nála sokkal fiatalabbakkal,peldaul egy 13 éves lannyal de több nem volt. A kérdés;szerintetek ez elfogadható? Sokak szerint nincs vele probléma ami engem meglepett2023. febr. 16. 02:04
11/18 anonim válasza:
Ebben a korban nagyon sok, amikor én 15 éves voltam, utólag visszagondolva a 18 éves barátom is idős volt hozzám..
Most 24 vagyok, 34 a barátom, így már meg se érezni. De ilyen korban.. Ráadásul a pasival se stimmel valami, ha kislányok tetszenek neki.
12/18 anonim válasza:
A legjobb barátnőm anyja s apja közt is 10 év van, akkor ismerkedtek meg, mikor az anyja 16 volt. 19 és 21 évesen szült.
13/18 anonim válasza:
Ha tíz évvel idősebbek lennének, nem lenne sok. Itt bár a srác is fiatal, de a kislány még kimondottan gyerek.
14/18 anonim válasza:
Ha legalább 18 körül van a fiatalabb fél, akkor nem sok a 10 év.
15/18 anonim válasza:
A lány korában rohad sok. Éppen nem általános iskolás, a másik meg felnőtt, dolgozó ember. Elgondolkodnék, mi a pali defekteje hogy a saját korosztályának miért nem kell, miért gyerekre vadászik.
16/18 anonim válasza:
Amúgy a lány tizenöt éves: ez rohadtul nem felnőtt párkapcsolat.
17/18 anonim válasza:
Attól,mert többnek néz ki,mint 15 nem süt jelenti,hogy fejben is érettebb.Van olyan 15 éves aki érettebben gondolkodik,mint egy idősebb ember,de ez nem jellemző.Az meg,hogy egy 25 éves férfi csak a kezét akarja fogni a csajnak és mondjuk tegyük fel,hogy együtt alszanak akkor nem akar semmit se.Na ezt kétlem.Elhiszem,hogy nem mindenki dugni akar,de ebben az esetben nem hiszem el,hogy a férfi képes ellenállni a vágyainak.10 év nem sok,de nem mindegy,hogy mikor és melyik életszakaszban.Ebben a korban még nem az lenne a legfontosabb,hogy a lány a fiúnak a vágyait elégítse ki inkább a városba menjen a barátnőkkel vagy bármi más.A szülőktől meg kedves vélemény ne várjon,mert kétlem,hogy az apuka támogatni fogja,hogy a szomszéd szobába a saját lányát egy 10 évvel idősebb férfi reszelje.
18/18 anonim válasza:
Az se komplett aki elhiszi hogy egy huszonöt éves nem akar szexet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!