Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 10év sok?

Figyelt kérdés
Az ismerettségi körömben van egy 15éves lány(többnek néz ki a koránál egy kicsit) összejött egy 25 éves férfival. Állítólag szexuális kapcsolatot nem létesítenek, mert a férfi tiszteletben tartja a lány kéréseit. Ezzel az a probléma hogy ő korábban flörtölt,kavart nála sokkal fiatalabbakkal,peldaul egy 13 éves lannyal de több nem volt. A kérdés;szerintetek ez elfogadható? Sokak szerint nincs vele probléma ami engem meglepett

2023. febr. 16. 02:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
14%

A lányok korábban érnek, és azt csinálnak amit akarnak. Az pedig már az egész történelem során megszokott volt hogy minden férfi korosztály a legtermékenyebb nőkre vágynak, ami pont ebben a korosztályban van. Ha a két fél normális, egy hosszú házasság is lehet belőle, sok példát olvastam erre gyakorin is.

(Gyakorin az is pedofil, aki 18 évessel kavar. De köztudott az is, hogy sok nőnek szüksége van a tapasztalt, idősebb férfira, akire felnézhet.)

Tehát a válaszom egyénfüggő! :)

2023. febr. 16. 02:10
 2/18 anonim ***** válasza:
14%
Nem sok. Sok bolsogságot nekik. Én 26 évesen jártam 16évessel.
2023. febr. 16. 02:28
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

[link]

Ezt meg csak igy itthagynam. Pedofiliaert nem itelhetnek el, de kiskoru veszelyezteteseert igen :)

2023. febr. 16. 03:11
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Az én ismerősöm is volt ugyanebben a felállásban. Szerintem qurva beteg de ez ilyen pusztulat világ.
2023. febr. 16. 05:04
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Én ismertem ilyen párt. Minden szuper volt, amíg össze nem vesztek. A szülők kiakadtak, hogy a csajnak erősen romlottak a jegyei, megszüntették az esti kimenőket. A kiskandúrnak meg igénye lett volna az esti digidugira. Az okos, koránál érettebb 15 éves meg jól kitalálta, hogy ha teherbe esik, akkor pár hónap múlva, ha betölti a 16-ot, össze fognak házasodni. Nem is derült ki, hogy terhes, csak az ötödik hónapban. Elájult feleléskor.

Mondani sem kell, hogy az érett, felnőtt férfi úgy otthagyta, mint a xrt, inkább külföldön él, csak ne kelljen gyerektartást fizetnie.

Igazi happy end.

2023. febr. 16. 05:11
 6/18 NTBS ***** válasza:
14%
Nem sok. Ha vegyütt maradnak.
2023. febr. 16. 05:38
 7/18 anonim ***** válasza:
27%

4. Őt azért ítélhetik el, mert a saját diákját dugta. És ez jól is van. Ezt valóban tiltja a törvény, tehát ha felnőtt vagy, ne dugd a 14-18 éves diákodat, mert elítélnek kiskorú veszélyeztetéséért.

Egyébként vicces, hogy az összes liberális média kihagyja, hogy egy homárról van szó, aki a fiú diákjait környékezte meg. Érdekes ha egy férfi megbasz egy lányt, ott le kell írni a hírbe, hgy "Férfi csábította el a """kislányt"""", de ha a liberális médiáról van szó, akkor nehogy bántsuk a b**ikat, ott tilos leírni, hogy a csávó a fiúkra nyomult, mert hát melegeket nem lehet rossz színben feltüntetni.

2023. febr. 16. 05:43
 8/18 anonim ***** válasza:
81%

Ebben a korosztályban igen is sok.

Teljesen más egy 20-30, vagy 25-35

2023. febr. 16. 06:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha konszenzus van köztük, akkor nem igazán érdekel, hogy mit csinálnak, amíg nem próbálják meg normatívnak beállítani.

Én nem szeretném, ha valaha közöm lenne ilyen férfiakhoz (és szerencsére már nem is lesz, mert ahhoz 26 évesen túlkoros vagyok, hogy korombeli aberráltak ízlésvilágába tartozzak).

2023. febr. 16. 06:42
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
Most indult petíció a Citizengo-nál, hogy szigorítsanak a beleegyezési korhatár szabályain.
2023. febr. 16. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!