Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 10es skalan mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 10es skalan mennyire beteg egy ilyen no?

Figyelt kérdés

Kulonfele tarskeresokon lattam mar es mindenhol nagy omlengo bemutatkozot ir, az a tipikus se eleje se vege erzelmi maszlag meg hogy neki parkapcsolat kell.

38 eves.

Mindig matchel velem es sosem emlekszik ram de egybol latszik h nagyon tetszem neki es ezt szavakba is ontotte.

De annyira ellenszenves az egesz ember szamomra h nem birom ki h ne szalljak bele izomból es akkor o kimutatja a foga feherjet hogy mekkora egy utolso proli.

Eskuszik ra hogy nem allnak sorba neki a probalkozok hiszen o csak egy atlagos no, de valamiert meg a telefonszamat is kiirja mar az adatlapjaira, azert ez egy no eseteben az abszolut ketsegbeesettseg.

Gondolom az van hogy a felso 20%bol kellene neki egy pasi de azok meg max megdugni akarjak vagy még azt sem, mert valaszthatnak jobbat es fiatalabbat.

Az o szintjen levok meg a jobbak is de nem a nagyon jo pasik meg nem eleg szexik a szemeben es ezert ugy erzi mintha azok nem is léteznének.

Ez meg is magyarazza hogy 4edjere sem emlekezett ram pedig csak par honap volt a beszelgetesek kozott.

Mig mas tiltogat o egybol rendorsegi feljelentessel fenyegetozik.

nem tudom sajnalni az ilyen beteg noket foleg hogy a jolelku ferfiakat tuti lehuzzak ingyen erzelmi es vagy anyagi tamogatasert

2023. febr. 15. 23:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Talán ne irkálj, hanem végre hívd fel kijelzett számról és szóban beszélj vele férfiként kis rinyafika helyett pötyögve, mert többször kuncsorogni rád nézve szánalmasabb, mint ha valaki kiírja telszámát a normális kommunikáció érdekében...
2023. febr. 15. 23:46
 2/13 A kérdező kommentje:

rairtam egy képpel es utana hivtam, kinyomta h ez meg kicsit gyors

de persze ertem en h mindig onnan indulunk hogy a himnemu a hibas

2023. febr. 15. 23:58
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Talán, akire negyedik alkalommal se kíváncsiak, annak nem ugyanott kellene próbálkoznia újra és újra...mindegy az illető neme.
2023. febr. 16. 00:02
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Tehát te viszont emlékszel rá, beteg prolinak tartod, de azért újra és újra ráírsz. Itt még nagyobb a baj, mint a nőnél.
2023. febr. 16. 00:35
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

"De annyira ellenszenves az egesz ember szamomra h nem birom ki h ne szalljak bele izomból"

Itt te vagy beteg.

A fixációd az emberek "szintjéről" - hogy ki kit utasíthat el, ki helyett választhatnak jobbat, vagy a felső hány százalék felel meg a nőnek - teljesen vállalhatatlan, ezt gondolom, mondták már.

2023. febr. 16. 00:35
 6/13 anonim ***** válasza:
96%

"nem tudom sajnalni az ilyen beteg noket foleg hogy a jolelku ferfiakat tuti lehuzzak"

Ne aggódj, te távolról sem vagy jólelkű férfi, árad belőled a rosszindulat és a frusztráció. Egy korábbi kérdésed alatt vagy ezren kifejtették már neked, esetleg olvasd végig ott, hogy ne kelljen ismételnünk magunkat.

2023. febr. 16. 00:44
 7/13 anonim ***** válasza:
96%

"Mig mas tiltogat o egybol rendorsegi feljelentessel fenyegetozik."

És te mennyire vagy beteg? 😁

2023. febr. 16. 00:57
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

Tehát állítólag ellenszenvesnek tartod, de újra meg újra matchelsz vele, szóval újra meg újra jobbra húzod.

Szívem, itt nem a nő beteg…

2023. febr. 16. 01:11
 9/13 anonim ***** válasza:
97%
Te meg már negyedszerre "matchelsz" vele, mikor ellenszenves számodra, meg "beteg"...🤣
2023. febr. 16. 01:11
 10/13 NTBS ***** válasza:
94%
Semmenyire. Te vagy furcsa, hogyha nem akarsz tőle semmit mégis ráírsz.
2023. febr. 16. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!