Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok valentin napon?
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 06:01
21/31 anonim válasza:
Jó ötletet adtatok. Veszek magamnak egy mázsa csokit. 😄
22/31 anonim válasza:
Én egy zacsko gumicukrot vettem meg 3 sziv alaku valentin csokit. 1500 volt
23/31 anonim válasza:
* KÉT szivalakú csoki(1 falat az egész)
24/31 anonim válasza:
Felkeltem, bejöttem dolgozni, este 6-ra hazaérek, aztán megyünk párommal táncra. Aztán vacsorázunk, alszunk. Tehát ugyanazt, mint egy átlag kedden. Nem tartjuk a Valentin-napot.
25/31 anonim válasza:
Dolgozok. Munka után bemegyek a boltba veszek pár sört hazasétálok, közben sörözök meg podcastot hallgatok.
Otthon zuhanyzok, aztán benyomom a PS-t, csinálok fasza melegszendvicset mert megvettem a sütőt és mindig elfelejtem, hogy az is létezik ( ma is ez lesz)
És ezerszer megköszönöm közben Istennek, hogy egyedül élek szabad vagyok senki sem basztat
27/31 anonim válasza:
Túlórázok kicsit otthonról, aztán főzünk, vacsi, nézünk pár rész family guyt és alvás.
Max nosztalgiázunk mikor 3 éve ezen a napon volt dugulásunk és vakartuk a fürdőt domestossal csőgörényezés után 😂😂😂
28/31 anonim válasza:
Ugyanazt, mint mindig eddig: munka, ügyintézés, olvasás, netezés, a szokásos rutin után alvás, mert jön a holnap, ugyanezekkel az életfeladatokkal.
29/31 anonim válasza:
Ugyanazon s...ggarcok vettek körül ma is,mint bármely' más napon.Viszont legalább párommal beszélgettünk egy jót telefonon.
Egyébként mi vasárnap tartottuk,volt jó kaja és sok szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!